Cry Me A River!

Sur eftersmag hos bitre Jimmy

Det sker ikke særlig tit, at Roy Hodgson får på puklen for at være en “disgrace”, men ikke desto mindre har Accrington Stanleys assistent, Jimmy Bell, udtalt sig i negative vendinger om ‘Gentleman Roy’ til medierne i dag.

Bell er især utilfreds med, at Fulham ikke brugte Accringtons omklædningsrum til at forberede sig til kampen i (Fulham forberedte og klædte sig om på et hotel.red), og mente at dette var en absolut skandale af et Premier League hold.

Derudover skulle Roy Hodgson have opført sig skandaløst over for Accringtons manager og assistent i løbet af kampen, og have kommenteret på Accringtons aggressive spillestil.

Først og fremmest undrer det mig lidt, at kritikken kommer en uge efter kampen(!) Hvis det har irriteret Hr. Bell så meget, burde han måske have givet udtryk for sine frustrationer i efterveerne af kampen.

Omkring omklædningsrummene, skulle de have været så små, at der ikke var plads til hele Fulhams stab, som antageligvis er større end en League 2 klubs.

Faciliteterne skulle eftersigende også være af skandaløs ringe standard med kun EN bruser i omklædningsrummet, hvilket vil sige, at det ville tage flere timer at gå i bad efter kampen, hvis alle spillerne valgte at pleje hygiejnen.

At Roy Hodgson ligeledes kommenterer på en aggressiv spillestil, som er til fare for hans spillere, ser jeg heller intet problem i, da det var sandt, og Accrington endda fik en mand smidt ud for en hård tackling.

Efter kampen roste Roy Hodgson også Accrington, og udviste respekt for dem trods deres svinske spil, men dette er åbenbart gået Jimmy Bells hoved forbi.

Roy Hodgson har heldigvis fået en masse støtte fra rivaliserende fans på forskellige fora, og Roy Hodgson er og bliver en gentleman lige meget, hvad en ignorant assistent nede i League 2 påstår.

Som slutnote kan jeg lige tilføje, at Stefano Okakas lejeaftale pludselig er blevet genoplivet, og han skulle eftersigende være i London til en lægeundersøgelse.

Jeg følger sagen her på “Motspur Parks Græsplæne”!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s