Transfer Update Version S.L.Ø.V.!

Shorey - Nyt alternativ på venstre back

Midt i en hektisk fase af mit arbejds- og studieliv, er der lige plads til en noget forsinket update fra både transfermarkedet samt rædderlige nederlag til Spurs og Villa…!

For lige at runde af på januar, har det ganske enkelt været en mareridtsmåned for Fulhams fans, da The Cottagers eneste sejre var i FA Cuppen over “mægtige” Swindon og Accrington Stanley.

Derudover har 2010’s første måned budt på tre nederlag på 2-0 til Blackburn, Spurs og Villa samt et 3-2 tab på udebane mod Stoke, og derfor ser vi forhåbentlig frem til lysere tider i februar (på den anden side kan det ikke blive værre…!)…

Transfermæssigt var der stress på sidste dag i transfervinduet, hvor Fulham kunne byde velkommen til nye navne i form af Shorey, Okaka og Buchtmann, mens velklingende Kamara, Kallio og Brown tjekkede ud fra Motspurs træningsbaner.

Første nye ansigt var Nicky Shorey, der er ankommet på en lejeaftale fra Villa for at dække venstre forsvarsside, hvor Paul Konchesky i øjeblikket er ude med en skade.

Shorey har tidligere i sin karriere spillet to landskampe for England, da han var på lønningslisten i Reading, og er kærkommen midt i en skadeskrise på trods af hans begrænsninger positionsmæssigt.

Anden forstærkning udgør italienske Stefano Okaka, hvis lejeaftale tidligere var ved at kollapse, men som i sidste ende endte lykkeligt for begge parter.

Okaka er en stor kleppert, som udelukkende kan bruges som angriber og targetman i front, og det skal blive interessant at se, hvem Hodgson vil parre sin nye angriber med i den nuværende skadessituation.

Et interessant navn med fremtidsperspektiv er vores tredje signing i skikkelse af tyske Christopher Buchtmann, som har forladt storklubben, Liverpool til fordel for The Cottagers.

At vi så kun har skrevet en 18-måneders kontrakt med det unge talent, forekommer mig dog mere end en smule besynderligt, men mon ikke den bliver forlænget, hvis den unge tysker imponerer.

Ud af døren er marginalspillerne Toni Kallio og Wayne Brown taget til henholdsvis Sheffield United og Bristol Rovers på lejeaftaler, hvilket også gælder for Diomansy Kamara, der er fløjet nord for England til skotske Celtic.

At Kallio og Brown har forladt klubben, gør mig ikke det store, men at vi lejer Kamara ud midt i en kæmpe skadeskrise, er et underligt træk fra Roy Hodgsons side.

Kamara, som ikke var i kridthuset hos Hodgson, stod, sammen med Clint Dempsey, for det uventede i Fulhams trup, og hver gang han fik lidt spilletid, synes jeg, han skabte noget flair, som jeg mener, vi i høj grad mangler.

De to nederlag til Spurs og Villa vil jeg ikke bruge yderligere spalteplads på andet end at give jer statistikkerne for kampene:

Tottenham – Fulham 2-0

Kamp Stats Tottenham Fulham
Mål 2 0
Boldbesiddelse 49% 51%
Forsøg 15 11
På mål
5 3
Hjørnespark 11 3
Off-sides 2 5
Redninger 3 3
Frispark 13 17
Gule kort
1 1
Røde kort
0 0
Kilder: Fulhamweb & Soccernet

Fulham – Aston Villa 0-2

Kamp Stats Fulham Aston Villa
Mål 0 2
Boldbesiddelse 55% 45%
Forsøg 19 13
På mål
4 6
Hjørnespark 9 3
Off-sides 5 1
Redninger 4 4
Frispark 11 15
Gule kort
0 2
Røde kort
0 0
Kilde: Fulhamweb & Soccernet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s