Sir Terry The Douche!

Grade A Douche

I den seneste måned har John Terry været på alles læber pga. sine indiskretioner uden for banen involverende Wayne Bridges tidligere kæreste, den franske undertøjsmodel Vanessa Perroncel.

Wayne Bridge så sig derfor i den forgangne uge nødsaget til, grundet misfæren, at trække sig fra det engelske landshold, da hans tilstedeværelse kunne hænde at være “uholdbar og potentielt splittende” i truppen.

Bridge tog altså the high road og ofrede sine landsholdschancer af hensyn til kollektivet, hvilket man kun kan have enorm respekt for.

Respekt er dog ikke en term, man kan bruge om the doucebag that is John Terry, som stadig ikke har groet et par testikler og undskyldt til den tidligere holdkammerat, hvilket også har været med til at fremme Bridges beslutning.

Ikke nok med at Terry knaldede Bridges kæreste; nej, han gjorde også Perroncel gravid, hvilket fik Terry til at slå hånden af Perroncel og løbe skrigende væk.

Det er dog ikke første gang, at Sir Terry the Douche har været i mediernes søgelys for usympatisk opførsel i privatsfæren.

Tilbage i 2008 så Terry sig nødsaget til at parkere i en handicap-bås, da han skulle på restaurant med sin “lykkelige” familie.

Det er meget muligt, at det er en bagatel, men ikke desto mindre summer det meget godt op, hvilken personlighed Terry tydeligvis gemmer på.

Andre tidligere meritter inkluderer flere fartbøder, ulovlige rundvisninger på Stamford Bridge, angreb på fotografer, utroskab i stor stil og overfald.

En kontroversiel hændelse, som jeg især husker, var tilbage i 2001 i efterveerne på 11. september, hvor John Terry, Fat Frank Lampard, Eidur Gudjohnsen og notorious psycho Jody Morris svinede amerikanske turister til på et hotel i London efter Chelseas Europa Cup kamp mod Levski Sofia blev aflyst grundet angrebet på den vestlige verden.

Bridge-kontroversen er formodentlig ikke den sidste gang, vi ser “Dad of the Year”, John Terry, i tabloid-pressen pga. de forkerte grunde!

Nyheden her har ikke meget Fulham-substans, men når man har chancen for at svine en Chelsea-spiller til, udnytter man da muligheden; især når det er fortjent!

John Terry – What a swell guy!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s