Juventus Lazarettet

Dangerman! I hvert fald med hovedet!

Good news inden kampen mod Juventus i denne uge; i hvert fald good news for os!

Først og fremmest er Amauri ude af begge opgør mod The Cottagers, og da den brasilianske hitman er Juves klart farligste mand, gør det ikke vores chancer for videre avancement ringere.

Derudover, ifølge mine kilder, er Gianluigi Buffon, Mauro Camoranesi, Sebastian Giovinco og Christian Poulsen definitivt sat ud af spillet til Fulham-kampene.

Vincenzo Iaquinta og Martin Caceres er tvivlsomme til i hvert fald den første kamp, mens bundelendige Felipe Melo har karantæne, hvilket er ret ligegyldigt.

I dag blev det så bekræftet, at monsterstærke Giorgio Chiellini sidder over første opgør med en lårskade.

Forhåbentlig kan den også holde ham ude af returopgøret på Craven Cottage, da jeg anser Chiellini som en af verdens bedste centrale forsvarsspillere.

Fulham skal så forsøge at dæmme op for lille teknisk stærke Diego, der sagtens kan blive en alt for stor mundfuld for vores store centrale forsvarsspillere (og ikke mindst Etuhu på den defensive midtbane).

I front bliver det formodentlig David Trezeguets hovedstødsstyrke (og knap så meget hans tekniske kunnen), vi skal bekymre os om, men heldigvis virker det til, at Brede Hangeland, efter en mindre formkrise, har fundet sin mojo.

Endvidere ser jeg også Fabio Grosso som en trussel, når han tager sine vanvittige raids fra venstreback-pladsen. Den mand er en absolut fantastisk back!

Optimismen er dog i behold!

Lad os hive en 1-1’er hjem og tage stikket på Craven Cottage ugen efter!

COYW!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s