Nevland The Viking

Sympatisk nordmand på farten

Det kom frem for et par dage siden på Fulham Supporters Club Norway, at Erik “Killer” Nevland desværre er fortid på Craven Cottage til sommer, hvor han skifter tilbage til norsk fodbold, nærmere betegnet Viking Stavanger.

På det seneste er Nevland røget ud i kulden til fordel for David Elm, som jeg ellers ikke har de største tanker om, så jeg er en smule ærgerlig over nordmandens afgang, på trods af han er ved at være oppe i årene.

Den tidligere Groningen-spiller har altid haft det killer-instinkt, som i høj grad har manglet hos flere af de andre angribere (*host* Johnson, Zamora i sidste sæson *host*), og med hans afgang synes jeg, vi kommer til at mangle en sådan spiller, medmindre vi får Diomansy Kamara tilbage til sommer.

Nordmanden har dog sat sit solide aftryk i det vestlige London, og han vil helt sikkert kun blive husket for positive aspekter.

Du kan se et mindre interview med nordmanden i nedenstående klip, der også viser, hvilken sympatisk karakter denne fåmælte angriber besidder.

Nevland, du er sgu alright in my book!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s