FA Cup Kvartfinale: Optakt

Kickoff: Onsdag d. 24. marts, 20:45
Craven Cottage, London

Da Fulham for snart tre uger siden spillede 0-0 med Spurs på Craven Cottage, var det en match-bold, der nytteløst blev smidt væk.

Resultatet betød, at Fulham nu skulle kastes ud i en alt-eller-intet match mod Spurs på White Hart Lane.

Med vores udebanestatistik er oddsene langt fra på vores side, men Fulhams spillere er formodentlig sultne efter et trofæ, og hvilken bedre anledning til det end en chance for FA Cup triumf.

Brede Hangeland døjer stadig med brystskaden fra United-kampen, men forhåbentlig melder den stærke nordmand sig klar op til kampstart.

Andy Johnson og John Pantsil er stadig ude med knæskader, mens David Elm forbliver på sygelisten med en eller anden form for resistent bakterie.

Hos Spurs er der tvivl som Roman Pavlyuchenko, Danny Rose og David Bentley, mens Jonathan Woodgate og Carlo Cudini 100 procent ikke stiller til start med langtidsskader.

Wilson Palacios vender tilbage til startopstilling på bekostning af Younes Kaboul, der ikke er til rådighed i cuppen grundet tidligere deltagelse med Portsmouth.

Som sagt en rigtig svær opgave, vi er blevet sat på, og umiddelbart er jeg begrænset optimist!

Tendens: 55-30-15

Tottenham:

Gomes, Alnwick, Corluka, Bassong, Dawson, Assou-Ekotto, Rose, Bentley, Kranjcar, Modric, Palacios, Bale, Pavlyuchenko, Crouch, Gudjohnsen, Livermore, Dervite, Parrett, Fredericks, Townsend, Kane.

Nøglespiller: Luka Modric (Tilbage i storform efter sin skade tidligere på sæsonen, og den bevægelige kroat kan blive svær at holde for Fulhams defensiv)

Man to Watch: Niko Kranjcar (Bedste og ikke mindst farligste Spurs-mand i det omvendte opgør og en uberegnelig type på kanten)

Fulham (from):

Schwarzer, Zuberbuhler, Kelly, Baird, Stoor, Hangeland, Smalling, Hughes, Konchesky, Shorey, Gera, Riise, Murphy, Greening, Etuhu, Davies, Duff, Nevland, Zamora, Okaka, Dempsey

Nøglespiller: Mark Schwarzer (Australieren får formodentlig en travl aften, hvis Spurs har tur i den)

Man to Watch: Danny Murphy (Gør Murphy det onde ved sin tidligere klub med en eminent assist til et Zamora-mål? Ja, selvfølgelig gør han det!)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s