Hull – Fulham: 2-0…

Et ydmygende nederlag til Hull blev kulminationen på en marts måned, der udelukkende vil forblive i erindringen pga. Juventus-triumfen, mens det derudover blev til fire nederlag i ligaen, et nederlag på udebane til Juventus samt en uafgjort hjemme mod Spurs i FA Cuppen(!)

Generelt mindede måneden på mange måder om januar, hvor Fulham faldt fuldstændig fra hinanden, men Juventus-kampen pynter naturligvis mere end sejre over Accrington og Swindon!

Roy Hodgson havde valgt at spare stamspillere som Aaron Hughes, Danny Murphy, Bobby Zamora og Damien Duff, hvilket gav chancen til bl.a. Kagisho Dikgacoi, Chris Smalling og Bjørn Helge Riise – en mulighed de absolut ikke udnyttede!

På nuværende tidspunkt er jeg ganske godt tilfreds med, at Man U har købt Smalling, der efterhånden ligner Bambi på glatis, og som har begået et par kæmpebrølere på det seneste (måske han mentalt allerede har taget toget til Manchester).

Og igen kunne jeg se Clint Dempsey blive placeret på toppen, hvilket betyder, at hans kreativitet overhovedet ikke kommer til sin magt… Taktisk brøler efter min overbevisning og det beviste Dempsey også med en svag præstation.

Hull-kampen gav også en scoring til den tidligere så sympatiske Jimmy Bullard, der ikke lagde en dæmper på sine jubelscener efter hans grådige krav førte til et brud med Fulham i sidste sæson.

Ser stadig med stor glæde frem til, at Bullard og Hull tager den forventede tur ned i The Championship, når sæsonen går på hæld (Så undgår vi også flere fadæser mod de orange, som efterhånden er blevet vores Nemesis).

Jeg vil ikke beskæftige mig yderligere med denne lørdags halvmugne gnupis, og håber på en betydelig forbedring af statistikken i april måned.

Kamp Stats

Hull Myhill, McShane, Mouyokolo, Sonko, Kilbane, Garcia, Boateng, Bullard (Olofinjana 85), Marney, Fagan, Altidore (Vennegoor of Hesselink 78).
Bænk: Duke, Barmby, Geovanni, Mendy, Cairney.

Kort: Kilbane, Altidore.

Mål: Bullard 16 pen, Fagan 48.

Fulham Schwarzer, Shorey, Hangeland, Baird, Konchesky, Riise (Okaka 53), Smalling, Dikgacoi (Greening 59), Davies, Gera, Dempsey.
Bænk: Zuberbuhler, Nevland, Hughes, Etuhu, Stoor.

Kort: Dikgacoi (32,f), Davies (36,f), Gera (40,sim), Shorey (45,f).

Tilskuertal: 24,361

Kort: Chris Foy

Kamp Stats Hull Fulham
Mål 2 0
Boldbesiddelse 37% 63%
Forsøg 9 14
På mål
5 4
Hjørnespark 6 8
Off-sides 2 1
Redninger 4 3
Frispark 11 19
Gule kort
2 4
Røde kort
0 0
Kilder: Fulhamweb & Soccernet
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s