Tudekiks Til Sullivan & Gold!

Efter at Fulham sparede flere spillere op til fadæsen mod Hull i seneste weekend, har West Ham indgivet en officiel klage til det engelske fodboldforbund, da The Hammers er af den mening, at Hull fik en unødvendig fordel i kampen.

På en måde ligner det sagen fra tidligere på sæsonen, hvor Wolverhampton fik en bøde for ikke at stille med stærkeste mandskab i en udekamp mod Manchester United.

Men på mange andre måder er den ulig sin forgænger.

– Det var Wolves og ikke Manchester United, der skiftede ud i startelleveren. Det var dermed den svagere modstander, som valgte at stille op med reserver. I Fulhams tilfælde var det den stærkere part, der skiftede ud i startopstillingen, hvilket har fået West Ham op af stolen. Wolves’ manager skiftede desuden hele ti(!) spillere ud fra den forgangne runde med nyt blod. Men hvorfor skal det engelske fodboldforbund diktere, hvad der er klubbernes stærkeste opstilling?

– Fulham spiller europæisk fodbold, og har en 50/50 chance for at avancere til semifinalerne. Hvorfor skulle Roy Hodgson ikke gøre, hvad han finder bedst i forhold til europæisk deltagelse! Det er ikke hver dag, at Fulham deltager i europæisk fodbold; og da slet ikke i en kvartfinale!

– Fulham stillede til start uden Aaron Hughes, Damien Duff, Bobby Zamora og Danny Murphy (og til dels Dickson Etuhu), hvilket kun er fire stamspillere. Er der nogen, der rynker på næsen, hvis storhold som Chelsea, Manchester United eller Arsenal stiller til start uden fire stamspillere? Får de mon en bøde for ikke at stille til start med den foretrukne startopstilling?

Selvfølgelig har de også reserver af høj kvalitet, men hvem afløste de fem førnævnte i startopstillingen mod Hull?

Chris Smalling for Aaron Hughes – Smalling er lige blevet solgt for £10 millioner til Manchester United!

Kagisho Dikgacoi for Danny Murphy – Dikgacoi er efter min kyndige overbevisning en af de stærkeste pasningsspillere i truppen, og skal efter en længere skadespause spilles ind på holdet igen. Murphy har vist store svagheder i denne sæson, og er efter min mening i gang med sin sidste sæson som fast mand.

Bjørn Helge Riise for Damien Duff – Norsk landsholdsspiller med gennembrudskraft ind for en irsk landsholdsspiller med gennembrudskraft.

Clint Dempsey for Bobby Zamora – Dempsey har gang på gang været Fulhams bedste spiller tidligere på sæsonen. Zamora havde endda problemer med en mave-virus i midtugen forinden.

Chris Baird for Dickson Etuhu – Baird kan praktisk taget mere kaldes stamspiller end Etuhu i denne sæson. Faktisk foretrækker jeg den evigt pålidelige Baird fremfor både Murphy og Etuhu på den centrale midtbane.

Jeg medgiver, at udskiftningerne var en mindre svækkelse af Fulham, men det var trods alt kompetente afløsere, som Hodgson stillede til start med. Og det hører også med til historien, at Fulham havde næsten 65 % af boldbesiddelsen, og ifølge rapporterne var uheldige med at ende som taber af opgøret!

– Managerne i bundstriden har forsvaret Fulham – inklusive West Hams egen karismatiske Gianfranco Zola – og har udtalt, at de ville have gjort det samme i Hodgsons situation. Porno-mastodonterne David Gold og David Sullivan er dermed alene i deres ynkelige forsøg på at få Fulham ned med nakken. Derudover har jeg gennem fora konstateret, at de fleste West Ham fans er på Hodgsons side!

David Gold og David Sullivan er to gnavne gamle mænd, der kaster med sten, fordi deres mandskab efterhånden er ved at spille sig ned i The Championship. Det eneste, de gør, er at give West Ham et dårligere ry, da størsteparten af fodboldfans, efter en uvidenskabelig stikprøve på fodboldfora, synes klagen er latterlig, hvilket dermed kommer tilbage og bider klubben in the bottocks.

Det er trods alt ikke Fulhams skyld, at West Ham ligger, hvor de er havnet!

Forhåbentlig mander det engelske fodboldforbund sig op og ignorerer den officielle klage!

COYW!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s