The Weaker Side

Ville vi have vundet mod Juventus, hvis det engelske FA fik sin vilje?

Efter Fulham igen prioriterede Europa League over Premier League, er der sat spørgsmålstegn ved holdudtagelsen, som Roy Hodgson lagde for dagen i PL-opgøret mod Everton.

Premier League regler siger, at holdene skal stille med det stærkeste mandskab, hvis de er til rådighed.

En tåbelig regel, da det engelske FA burde kigge på hver enkelt episode, inden de kaster rundt med deres dummebøder.

Wolverhampton fik en bøde tilbage i december, da de stillede med et stærkt decimeret mandskab og derfor virkede til at have opgivet på forhånd i en kamp mod Manchester United.

Siden da er diskussionerne gået frem og tilbage, især med hensyn til Roy Hodgsons holdudtagelser op til vigtige Europa League opgør.

Dog skal det siges, at langt størstedelen af det engelske fodbold-community har støttet The Cottagers i den tidligere sag, hvor West Hams ejere så sig mugne på sine London-kollegaer.

Fulham er desværre ikke en mastodont som f.eks. Chelsea og har derfor en mindre trup med lavere kvalitet, og da Fulham har spillet over 50 kampe i denne sæson, er det intet under, at stammen på holdet fortjener et hvil.

Derudover er det fuldstændig hjernedødt at prioritere Premier League, når Fulham er tættere end nogensinde på deres første europæiske finale i historien og skal spille den vigtigste kamp på Craven Cottage nogensinde denne torsdag!

Og jeg vil da påstå, at Fulham gav Everton kamp til slutfløjtet i weekenden, og at kun en mega-brøler fra linjevogteren kostede et enkelt point på Goodison.

Roy Hodgson fremlagde også en glimrende pointe, da han udtalte, at Everton formodentlig havde haft lettere spil, hvis Fulham havde stillet med den samme flok trætte spillere, der torsdagen forinden havde spillet en udmagrende kamp mod HSV.

Så tag nu jeres mavesårsmedicin og kom videre i programmet!

Europa League semi-finale torsdag: BE THERE!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s