Arsenal – Fulham: 4-0

En gyselig forestilling på Emirates udgjorde enden på sæsonen 2009/10 i den engelske Premier League for Fulham.

Fulham havde generelt ikke meget at sige i kampen, som måske var sæsonens ringeste præstation af de hvide, og de graverende fejl som opstod i forbindelse med de tre første mål var næsten for meget at bære for undertegnede.

Fulham var dog ganske gode til at forpurre Arsenals opspil i de første tyve minutter, men i det 21. minut lavede vores ellers bundsolide målmand, Mark Schwarzer, en ukarakteristisk fejl, da han ikke var i stand til at tæmme en tilbageaflevering.

Bolden røg ud til Andrey Arshavin og efter at have tørret Schwarzer, kunne den lille russer let gøre det til 1-0.

Få minutter senere blev det 2-0, da en elendigt spillende Nicky Shorey stod og sov ude på venstreback-pladsen, hvorefter han hævede offsiden på både Theo Walcott og Robin van Persie, som i samspil kunne sætte bolden i nettet bag en chanceløs Schwarzer.

3-0 målet blev endnu et bizart kapitel i Chris Baird selvmålskavalkaden, da han med en fuldstændig mistimet clearing sendte den op i netmaskerne bag en målløs Schwarzer.

Rædselsfuld første halvleg med en dødirriterende Claus Thomsen som kommentator, der tydeligvis ikke bryder sig om Fulham, og som hånligt gjorde grin med Schwarzer og resten af holdet det meste af de 45 minutter.

Anden halvleg var en halv-døsig forestilling, hvor Fulham igen måtte affinde sig med statistroller, mens dommer Mike Jones i høj grad påtog sig en hovedrolle.

Først overså han et straffespark på Andrey Arshavin begået af indskiftede Stephen Kelly, som Claus Thomsen også protesterede over.

Dernæst snød han Fulham for et straffespark, da Sol Campbell kluntet stødte ind i Clint Dempsey, hvilket Thomsen dog ikke mente var et straffespark (Dempsey fik desuden et gult kort for at brokke sig)……(!)

Og to minutter senere begik Kelly antageligvis endnu et straffespark, da han tacklede Emmanuel Eboue i feltet, men igen var Mike Jones’ fløjte tavs.

Det skal dog siges, at dette var mere tvivlsomt, da der ikke så ud til at være meget kontakt mellem Kelly og Eboue, men selvfølgelig mente Claus Thomsen, at det var et klart straffespark…!

Claus Thomsens tåbelige kommentarer nåede et højdepunkt, da han ikke mente, at Lukasz Fabianski skulle have været udvist, selvom han, som sidste mand, tog hånden til hjælp uden for feltet.

Mike Jones mente det heller ikke, og den svage polak slap med et gult i endnu en underlig beslutning fra manden i sort…

Med seks minutter igen gjorde Vela det til slutresultatet 4-0, da Fulhams offside-fælde endnu engang fejlede ved en langsomt-opfattende Chris Baird.

Kampen kan summes op som en horribel afslutning på en ellers udmærket sæson, og der skal andre boller på suppen, når vi onsdag tager turen til Hamburg.

Arsenal Fabianski, Sagna, Campbell, Silvestre (Djourou 62),Clichy, Eboue, Diaby, Walcott (Lansbury 77), Nasri,Arshavin (Vela 77), van Persie.
Bænk: Mannone, Gibbs, Merida, Eastmond.

Kort: Eboue, Fabianski.

Mål: Arshavin 21, van Persie 26, Baird 37 og, Vela 84

Fulham (Karakterer efter 13-skalaen)

Schwarzer 6 – Satte Arsenal i gang, selvom Fulham havde nogenlunde styr på hjemmeholdet, og kun et par glimrende redninger hiver australieren op over dumpekarakter.

Shorey 03 – En stor fejlplacering på dagen, og havde en rædselsfuld dag over for Theo Walcott.

Baird 03 – Virkede langsom i optrækket, var skyld i et par mål og det må betegnes som en lidt underlig disposition at sætte Baird ud på højreback-pladsen, mens den normale back John Paintsil optrådte i en, mildest talt, uvant rolle i midterforsvaret.

Paintsil 6 – En af de bedre kræfter i den første halve time, men begyndte så at agere calamity i flere situationer.

Smalling 5 – Bambi på glatis.

Riise 5 – Usynlig i 85 % af kampen, og undgår 03 pga et par udmærkede aktioner på kanten.

Dempsey 03 – Virkede til at være rejst til Hamburg allerede og var slet ikke opsat på at vise flaget.

Greening 6 – Til tider glimrende i sine vendinger, men alt for mange fejlafleveringer ødelagde helhedsindtrykket.

Dikgacoi 6 – Fik ikke sat sig i respekt over for en skadesramt midtbane, og havde ligesom sin makker, på den centrale midtbane, flere sjuskede fejlafleveringer.

Okaka 7 – Fulhams bedste mand på dagen (ikke at det siger meget), og kæmpede bravt i front, dog forgæves.

Nevland 6 – Fik intet at arbejde med i hans afskedskamp i Premier League.

Elm 6 – Introduceret i pausen uden at gøre meget væsen af sig, men stod dog for Fulhams eneste farlige forsøg, da han ramte stolpen lige efter startfløjtet.

Kelly 03 – Direkte afløser for John Paintsil som central forsvarer, hvilket han ikke slap godt fra og var heldig med ikke at begå to straffespark.

Stoor 6.5 – En sjælden chance til svenskeren, der gav lidt energi på midtbanen i en kamp, der formodentlig var hans farvel til Fulham.

Bænk: Zuberbuhler, Gera, Murphy, Davies

Kort: Dempsey, Kelly.

Tilskuertal: 60,039

Dommer: Michael Jones

Kamp Stats Arsenal Fulham
Mål 4 0
Boldbesiddelse 65% 35%
Forsøg på mål
18 3
Indenfor rammen
6 0
Afleverings Succes 87.3% 75.7%
Tacklinger 17 28
Tackling Succes 76.5% 75.0%
Hjørnespark 5 2
Off-sides 6 4
Redninger 0 3
Frispark 13 10
Gule kort
2 2
Røde kort
0 0
Kilder: Fulhamweb & Soccernet
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s