Rygte-børsen Angriber Igen!

Suveræne Schwarzer på vej væk?

Den sidste uge er der opstået en del rygter omkring Roy Hodgson, Mark Schwarzer, Bobby Zamora, Paul Konchesky og i dag Brede Hangeland, som alle kan være på vej væk ifølge de ondsindede engelske medier.

Først og fremmest er Roy røget ind i træner-kabalen omkring de nykårede Champions League vindere Inter, hvis (eller når) José Mourinho forlader italiernerne.

Roy har tidligere været træner i den italienske mesterklub, men det ville være overraskende, hvis han ender med at tage tøjlerne hos de blå/sorte.

Et rygte, med måske mere kød på, omhandler vores suveræne australske ankermand Mark Schwarzer, der er eftertragtet i Arsenal.

Gunners rygterne chikanerede Fulham sidste sommer vedrørende Hangeland, og i år er det så Schwarzer, der står for skud, udover at australieren også skulle være et varmt navn i Wolfsburg.

Arsenal har haft gigantiske målmandsproblemer i denne sæson, hvor Manuel Almunia, efter en glimrende 2008/09 sæson, har spillet med hovedet under armen, og mega-floppet Lukasz Fabianski ikke er i nærheden af Premier League niveau.

Derfor kunne Schwarzer, der er i sin karrieres bedste form, være løsningen på det problem, men forhåbentlig viser det sig at være en forgæves jagt fra Arsene Wengers side.

Birmingham er klubben, der eftersigende skulle være ude efter duoen Zamora/Konchesky, men hvorfor dog skifte Craven Cottage ud med St. Andrews.

Begge rygter er dog skudt ned igen, da Brum netop har bekræftet en handel med enorme Nikola Zigic, mens Fulham har afvist buddet på habile Konch.

Sidste (og det mest tvivlsomme) rygte på børsen kom frem i dag, da selveste Alex Ferguson skulle være på jagt efter norske Brede Hangeland.

Ferguson har en overflod af centrale forsvarsspillere, og de har allerede snuppet Chris Smalling, så rygtet virker som taget ud af den blå luft.

En transfer, der ikke er taget ud af den blå luft, har Wayne Brown som hovedperson, da den unge englænder netop har skiftet en reserve-tjans ud hos The Cottagers med fast spilletid hos Bristol Rovers, hvor han også var på lån i den netop overståede sæson.

Held og lykke til Brown herfra.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s