Rygterne Intensiveres!

Jeg har ikke tidligere beskæftiget mig med rygterne omkring Roy Hodgsons fremtid, da jeg mente, det var pure spekulationer.

Rygterne er dog gået hen og blevet en smule foruroligende på det seneste, og flere medier rapporterer om, at Liverpool har henvendt sig til Fulham med henblik på at skrive kontrakt med Roy.

Det er dog ikke usandsynligt, at disse medier bare har plagieret hinanden, men det er dog også højst sandsynligt, at der lægger en grad af sandhed bag deres blækskrevne konklusioner.

Harry Redknapp bliver også nævnt, men sandsynligheden for, at Stoneface skulle forlade Spurs netop, som han har ført dem til det forjættede land, Champions League, virker nærmest mikroskopisk.

Svend Göran Eriksson og Martin O’Neil er andre kandidater i vælten, men umiddelbart virker Roy Hodgson-rygterne som de mest håndfaste i tabloid-aviserne.

Hvis Roy forlader os, er min frygt, at vi ender i en heftig nedrykningskamp igen, for hvilken anden manager kan få de resultater ud af Fulhams spillermateriale, som Roy har fået?

Svaret er ikke så simpelt!

Please stay Roy!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s