Fulham Afviser Gooners

Reeejected!

Det kom i dag frem, at Arsenal i den grad var interesserede i vores solide australske ankermand, Mark Schwarzer, som også dele af tabloid-pressen rapporterede.

Gooners sendte en forespørgsel til Fulham, men afvisningen kom prompte fra naboerne i sydvest(Woop Woop).

For bare to-tre år siden havde vi sikkert solgt en førsteholdsspiller, hvis vi havde fået samme forespørgsel (Saha, van der Sar, Malbranque), men det er super fedt, at vi nu har is nok i maven til at afvise storklubberne.

Vigtigt for den kommende sæson, at vi stadig har en af Premier Leagues stærkeste målmænd repræsenteret mellem stolperne, som i den grad har stabiliseret posten efter knap så pålidelige keepere som Antti Niemi, Kasey Keller og ikke mindst Tony Warner.

Omkring Roy Hodgsons fremtid skulle Liverpool eftersigende have afsendt et formelt tilbud til Motspur Park indenfor det seneste døgn.

Forhåbentlig er det en lodret løgn fra tabloid-aviserne, men det vil være foruroligende, hvis det er sandt, og samtidig vil det forstyrre vores transfer-aktiviteter.

Jeg følger fortsat sagen!

Congolesiske Dieumerci Mbokani skulle have været emne for et £8 millioners bud fra Fulham i den forgangne uge, men der er intet nyt i sagen, og vi venter spændt på, om vi får afrikaneren, som jeg vil betegne et kup.

Thats all for now!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s