Roy Hodgsons Fremtid Afgjort?

Hodgson still number 1 in our hearts

Flere medier rapporterer i dag, at Liverpool vil afsløre sin kommende manager indenfor de næste 24 timer, og sandsynligheden, for det er vores egen Roy Hodgson, er desværre ganske stor.

I flere uger har medierne tudet Fulham-fansenes ører fulde med, at Roy Hodgson var en sikker sag hos de røde, og konklusionen ender formodentlig også sådan.

Roy skal dog ikke forvente en helte-modtagelse fra de bitre ‘Pool-fans, der havde foretrukket klubikonet Kenny Dalglish i trænersædet på trods af, han ikke har været træner i 10 år(!)

Når man er upopulær fra starten (måske også det eneste sted i England, Roy Hodgson er upopulær), er presset på Roys skuldre enormt fra start af, og den sympatiske manager skal have det kriseramte hold til at præstere i samme øjeblik, han sætter sig i managersædet.

Det tror jeg personligt bliver svært, da jeg ikke mener spillermaterialet er til en top 5 placering, og Roy skal derfor håbe på en betydelig transfer kitty, hvis han skal få noget ud af det forgangne storhold.

Hvis der er en, der kan vende tingene, er det dog Roy, men jeg frygter, hvad der vil ske med vores eget elskede Fulham efter hans exit…

Især med henblik på, at Roy formodentlig går efter Fulhams vel nok største forsvarsprofil i form af Brede Hangeland, som flere medier også har beskrevet i dag.

Sven Göran Eriksson er nævnt som afløser, men helt ærligt, hvad har den mand præsteret siden sine Lazio-dage?!

Det var ikke fordi, det engelske landshold sprudlede under svenskeren (men er det ikke også ved at være ca. 50 år siden), og jeg har generelt ikke stor fidus til den overbetalte overvurderede playboy.

Mark Hughes er også blevet nævnt, og ham er jeg langt mere positiv overfor på trods af den walisiske træners manglende træner-erfaring.

Jeg føler ikke, Hughes fik tid nok til at bygge sit hold op i City, og waliseren gjorde et fremragende stykke arbejde med Blackburn i sin tid.

Desuden har waliseren lige afvist et bud fra den Dubai-baserede Al-Ahli, så forhåbentlig betyder det, at vi allerede er i forhandlinger med den tidligere City-træner.

De kommende døgn vil gøre os meget klogere!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s