Volzy Til St. Pauli

Volzy ist ein St. Paulier!

For godt og vel en måned siden kunne Fulham-fansene glæde sig over, at en af deres absolutte favoritter, Moritz Volz, havde fundet sig en ny klub efter at have gået kontraktløs i et helt år.

Besynderligt, at den lille tysker ikke har fundet et hold før nu, da hans spillemæssige kvaliteter er ganske habile, og det er min overbevisning, at forsvarsspilleren sagtens kunne gå ind og forstærke et mindre hold i en af de større nordeuropæiske ligaer (Tyskland og England.red).

Jeg må også ærligt indrømme, at jeg til tider savner den godmodige højrebacks stabilitet, da Johnny Paintsil, uanset hvor sympatisk han er, til tider kan være lidt af en gambler på samme plads med nogle underlige beslutninger til følge.

Volzy gjorde sig populær i det sydvestlige London med solide præstationer, en down-to-earth attitude og hans færden på en såkaldt “folding bike” samt det faktum, at han scorede det 15.000 mål i Premier Leagues historie (15.000 Volz!).

Derfor var det vemodigt, at vi måtte sige farvel til kult-helten sidste sommer, der siden altså har selvtrænet i bl.a. Fulham.

Men nu har han endelig slået sig ned i sit fødeland og har skrevet kontrakt med verdenskendte St. Pauli, der netop er rykket op i Bundesligaen til den kommende sæson.

Forhåbentlig får jeg chancen for at følge Volz i hans videre karriere!

Good luck Volzy and keep on truckin’!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s