Kort Nyt!

Med Premier League lige om hjørnet vil der inden længe følge en detaljeret sæsonoptakt, men finpudsningen tager en rum tid, så den kræver tålmodighed.

I mellemtiden vil jeg kort opridse et par mindre nyheder, der ikke har krævet meget spalteplads i tabloid-pressen, men som dog er væsentlige i forhold til The Cottagers.

Først og fremmest har Simon Davies annonceret sit landsholdsstop for Wales, da han har kæmpet med skader i de seneste par sæsoner og derfor nu vil hellige sig klub-karrieren.

Helt klart positivt for Fulham, da Davies er en fremragende spiller på sine bedste dage og formodentlig skal agere stærk backup til kanterne i den kommende sæson.

På skadesfronten skulle AJ være klar i september, og ifølge Mark Hughes vil den lille angriber vende tilbage stærkere end nogensinde; og med stærkere mener jeg bogstaveligt, da AJ har brugt en menneskealder i vægtrummet under sin skadespause.

Frontløberen havde, i forhold til Fulham, en skuffende 2009/10 sæson, da han missede store dele af kampene med en knæskade i, hvad der ellers skulle have været hans gennembrudssæson (på trods af han var Fulhams topscorer i debut-sæsonen).

Forhåbentlig vil AJ peake i denne sæson, men han får først og fremmest svært ved at bryde ind i start-elleveren med Gera og Zamoras form i mente.

Gera er dog eftertragtet af bl.a. Roy Hodgsons Liverpool og Steve Bruces Sunderland, og med kun et år tilbage af sin kontrakt, skal det blive interessant at se, om Fulham kan holde gribbene væk fra ungareren.

Landsholdsspilleren er efterhånden blevet 31 år, og spørgsmålet er, om Fulham tager chancen og forlænger med Gera på trods af hans fremskredne alder eller om de lader hans kontrakt udløbe.

Et større bud fra en af de førnævnte klubber vil dog teste Fulhams udholdenhed, og på trods af min store forkærlighed for ungareren, tror jeg ikke, vi kan afvise et bud over 4 millioner pund.

Gera har dog før udtalt, at han vil blive på Craven Cottage, så jeg hilser da en kontraktforlængelse velkommen, men Fulhams høje herrer skal snart ud af starthullerne, hvis vi skal beholde midtbanefighteren.

Nedtællingen til sæsonen er startet!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s