Nedtur For Senderos!

Ouch!

Flere medier rapporterer i dag, at vores hidtil eneste sommerforstærkning, Philippe Senderos, har revet en akillessene over under en træningsession med sin nye klub.

Det kan betyde, at schweizeren kan forvente en pause på mindst seks måneder, hvilket praktisk taget ødelægger hans første sæson med The Cottagers.

Desværre giver det også Mark Hughes en hovedpine i og med, at vi nu mangler en oplagt reserve til makkerparret Hangeland/Hughes, men forhåbentlig kan Chris Baird løfte opgaven, hvis der skulle opstå skader i det centrale forsvar.

Udover nedturen med Senderos, rygtes det også, at Mark Schwarzer har indgivet et transfer ønske med få dage til sæsonstart.

Med al ære og respekt til Senderos, vil dette være en absolut katastrofe set i forhold til, at vores andenmålmand ingen PL-erfaring har og vores tredjekeeper er Pascal “Calamity” Zuberbühler.

Fulham har eftersigende afvist rygtet, men man får da bange anelser, og hvis der viser sig at være bare et gram sandhed i transfer-ønsket, får Mark Hughes travlt med at hente en kompetent målmand ind inden deadlinen den 1. august.

Its not all bad news though!

Dagen efter Craig Bellamy kom med en lidt besynderlig udmelding om, at han ville kvitte fodbolden, hvis han ikke blev registreret i Man Citys trup, er det kommet frem, at waliseren gerne vil arbejde med Mark Hughes igen.

Den hurtige frontløber udtrykte i et interview, at han foretrak et skifte til Fulham eller Cardiff(!), hvis han skulle skifte klub, og opfordrede Hughes til at indsamle nok penge til et bud på landsholdsspilleren.

Jeg har altid været stor fan af Bellamys spillemæssige kvaliteter (dog ikke hans skønne personlighed…), og han vil være et eminent køb for vores nye manager, hvis handlen realiseres.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s