Fulham – Manchester United: Optakt

3-0 sidste sæson! 4-0 i denne?

Efter et point på udebane i kampen mod Bolton, venter der nu Fulham en klart sværere opgave, når de for tredje sæson i træk skal prøve at hive en sejr hjem over mægtige Manchester United.

Bemærkelsesværdigt nok har de sidste to møder på Craven Cottage en målscore på 5-0 i Fulhams favør (2-0 og 3-0), så der er optimisme at spore hos Fulhams fans uden, at vi overtager favoritværdigheden.

Paul Konchesky og Mark Schwarzer, der begge missede Bolton-kampen, er tvivlsomme til opgøret, hvilket igen giver plads i startopstillingen til Stephen Kelly og David Stockdale.

Sidstnævnte stod en pragtkamp på Reebok Stadium, og Mark Hughes vil på baggrund af den kamp ikke have betænkeligheder ved at sætte den unge keeper i startopstillingen igen.

Konchs fravær er dog en smule bekymrende, da Stephen Kellys bundniveau lader meget tilbage at ønske på trods af en godkendt præstation mod The Trotters.

Derudover er Philippe Senderos (akillessene), Andy Johnson (knæ) og Diomansy Kamara (fod) alle ude med længerevarende skader, mens det skal blive spændende at se, om nyindkøbte Moussa Dembele er klar til sin PL-dåb.

Fulham

(Schwarzer), Zuberbuhler, Stockdale,

Stoor, Baird, Paintsil, Hangeland, Hughes, (Konchesky), Kelly,

Gera, Riise, Murphy, Dikgacoi, Etuhu, Davies, Greening, Duff, Milsom

Dempsey, E Johnson, Zamora, Elm, (Dembele)

Formodet startopstilling: Stockdale; Konchesky, Paintsil, Hangeland, Hughes; Duff, Davies, Murphy, Etuhu; Gera; Zamora

Sidste fem hjemmekampe: V-U-V-V-T

Hos gæsterne fra United er der pludseligt kommet tvivl om Wayne Rooney, der er blevet ramt af en mindre maveinfluenza, hvilket kan give plads til mexicanske Javier Hernandez eller Michael Owen i startopstillingen ved siden af Dimitar Berbatov.

Langtidsskadede Rio Ferdinand, Anderson og Owen Hargreaves (alle knæ) er stadig ikke til rådighed for Alex Ferguson, mens der er tvivl om Patrice Evra, der røg en tur ind i banden i sidste uges kamp mod Newcastle.

Fulham-fans håber, Paul Scholes er i startopstillingen, da han mildest talt ikke har haft et par heldige optrædener de sidste par gange, ginger-ninjaen har beæret Craven Cottage med sin tilstedeværelse.

Manchester United

Van der Sar, Kuszczak

O’Shea, Neville, Rafael, Vidic, Brown, Evans, Smalling, Evra, Fabio

Valencia, Nani, Cleverley, Gibson, Scholes, Carrick, Fletcher, Park, Giggs

Owen, Berbatov, Hernandez

Formodet startopstilling: van der Sar; O’Shea, Evans, Vidic, Evra; Valencia, Fletcher, Scholes, Nani; Berbatov, Hernandez

Sidste fem udekampe: V-T-U-V-V

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s