Blackpool – Fulham: Optakt

Blackpools første hjemmekamp siden deres sensationelle comeback i Premier League er denne lørdag, og desværre er det Fulham, som skal forsøge at dæmme op for de optimistiske hjemmebanefavoritter.

Da Hull gjorde deres indtræden i Premier League tilbage i 2008/09, fik Fulham den lidet flatterende ære at give de orange debutanter deres første sejr i toppen af engelsk fodbold nogensinde.

Blackpool vil sandsynligvis gøre alt for at give deres tilskuere en indledende succesoplevelse på hjemmebane, og Fulhams forsvar skal derfor stå distancen og ikke begå fejl på Wigan-niveau.

For Fulham er Mark Schwarzer (ryg), Philippe Senderos (akillessene), Andy Johnson (knæ) og Diomansy Kamara (fod) alle ude med skader, mens Carlos Salcido formodentlig vil få sin debut i forsvaret, da Paul Konchesky er på nippet til et skifte til Liverpool.

Fulham

Zuberbuhler, Stockdale,

Baird, Paintsil, Hangeland, Hughes, Kelly, Salcido, Halliche

Gera, Riise, Murphy, Dikgacoi, Etuhu, Davies, Greening, Duff

Dempsey, E Johnson, Zamora, Elm, Dembele

Formodet startopstilling: Stockdale; Salcido (Kelly), Paintsil, Hangeland, Hughes; Duff, Davies, Murphy, Etuhu; Dembele; Zamora

Sidste fem udekampe: V-U-U-T-T

Oprykkerne fra Blackpool havde en elendig optakt til weekendens opgør, da de i midtugen røg ud til MK Dons i Carling Cuppen med 4-3 i ekstratiden.

I det opgør stod Ian Evatt over, og han er tilbage efter at have udstået karantæne sidste weekend og vil formodentlig gå direkte ind i startopstillingen.

Eneste bekymringer for træner Ian Holloway er rutinerede Jason Euell og reservekeeper Paul Rachubka, der begge står over med knæskader.

Fulham skal ikke undervurdere en oprykker i deres første kamp på hjemmebane, og selvom det på papiret ligner en overkommelig opgave, vil Blackpool gøre alt i deres magt for at tage tre point foran deres egne fans.

Blackpool

Gilks, Halstead,

Cathcart, Evatt, Coid, Crainey, Eardley, Baptiste, Keinan, Edwards,

Grandin, Sylvestre, Martin, Basham, Vaughan, Taylor-Fletcher, Adam, Husband

Ormerod, Harewood,  Varney

Formodet startopstilling: Gilks; Baptiste, Crainey, Evatt, Cathcart; Grandin, Taylor-Fletcher, Sylvestre, Vaughan, Adam; Harewood

Sidste fem hjemmekampe: V-V-U-V-V

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s