Sauer Schwarzer!

Her er en mand! Han er sur...

Det har været en hæsblæsende sommer for vores australske ankermand, Mark Schwarzer, der i sidste ende måtte se et skifte til Arsenal blive forpurret af Fulhams træner og ledelse.

Australieren indgav et transferønske i løbet af sommermånederne, hvilket gav et antal bud fra naboerne i nord, men alle forsøg blev pure afvist ved døren, da det ikke lykkedes Fulham at hente en afløser ind.

Nu er bærrene for alvor blevet sure hos Schwarzer, der måtte se sin sidste chance, for at skifte til en storklub, gå i vasken, og derfor står Fulham nu med en disillusioneret (første?)målmand.

Det betyder først og fremmest, at Schwarzer sandsynligvis skriver under på en såkaldt pre-contract allerede i januar, og så har vi pludselig en målmand, som kan være ret ligeglad med fremtiden i klubben…

Men det kan han såmænd også nu, og med David Stockdale på skadeslisten er Mark Hughes nødsaget til at kaste Schwarzer i aktion.

Så må man jo håbe, at han agerer professionelt på trods af sine personlige følelser, men selvfølgelig er fadæsen gået ud over målmandens motivation; hvordan kan det andet?

Eftersigende afviste Fulham et bud på hele £4 millioner, hvilket er en ganske stor sum for en 37-årig, og jeg er ikke specielt enig med Fulhams ledelse på trods af Stockdales skade.

Hele Schwarzer-misfæren er generelt blevet håndteret på en kritisabel måde, og det kommer klubben forhåbentlig ikke til at betale for i fremtiden.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s