Fulham – Wolverhampton: Optakt

Efter tre uafgjorte resultater i de tre første kampe, skal Fulham lørdag prøve at tage sine første tre point mod Wolverhampton på Craven Cottage.

Det virker til, Fulhams spillere er sluppet nogenlunde skadesfri ud af den internationale pause i forhold til f.eks. uheldige Tottenham, hvilket jo er særdeles positivt.

Mark Hughes har dog sine problemer på skadesfronten, hvor der er tvivl om flere spillere.

Langtidsskadede Andy Johnson (knæ), Diomansy Kamara (fod) og Philippe Senderos (akillesene) må alle står over, mens Damien Duff (læg), Bobby Zamora (lår) og Mark Schwarzer (ryg) er tvivlsomme.

Sæsonens helt store oplevelse indtil videre, David Stockdale, er desværre også ude i tre uger med en ankelskade, hvilket er ærgeligt for den unge målmand, der var tæt på en landsholdsudtagelse.

Hvis australske Schwarzer ikke bliver klar til kamp, må unge Neil Etheridge pludselig agere stopper, da rutinerede Pascal Zuberbühler ikke er registreret til Premier League. Dette er dog det værst mulige scenarie!

Med Mark Schwarzer i målet, skal det blive interessant at følge australieren (samt publikums modtagelse af ham), hvilket jeg yderligere beskriver i et af de foregående indlæg.

Derudover får Carlos Salcido sandsynligvis ikke sin debut efter sit skifte fra PSV Eindhoven, da den rutinerede mexicaner har haft problemer med sit visum, og derfor kan enten Kelly eller unge Briggs ventes at starte på venstreback-pladsen.

Fulham

Schwarzer, Etheridge

Baird, Paintsil, Hangeland, Hughes, Kelly, Halliche, Briggs

Gera, Riise, Murphy, Dikgacoi, Etuhu, Davies, Greening, Duff

Dempsey, E Johnson, Zamora, Elm, Dembele

Formodet startopstilling: Schwarzer; Salcido, Paintsil, Hangeland, Hughes; Duff, Davies, Murphy, Etuhu; Dembele; Zamora

Sidste fem hjemmekampe: V-V-T-U-V

Hos Wolves har coach Micky McCarthy ikke nær så store skadesproblemer som Mark Hughes, og kun Stephen Hunt og Ronald Zubar misser 100 procent kampen mod The Cottagers, mens Steven Fletcher (ankel), Jelle van Damme (ankel) og Steven Mouyokolo (fiber) er på vippen.

Wolverhampton har haft en udmærket start på sæsonen, hvor de hidtil er ubesejrede med fem point i tre kampe. Der venter derfor Fulham en svær opgave, også set i det lys at Fulham havde store problemer med ulvene i sidste sæson, hvor det kun lykkedes at hive et point hjem på hjemmebane.

Wolves

Hahnemann, Hennessey

van Damme, Elokobi, Stearman, Craddock, Berra, Mancienne, Foley, Ward

Mouyokolo, Edwards, Henry, Jones, Halford, Jarvis, Milijas, Bia, Guedioura

Doyle, Ebanks-Blake, Fletcher, Bent

Formodet startopstilling: Hahnemann; van Damme, Mancienne, Craddock, Berra; Jarvis, Milijas, Henry, Edwards; Doyle, Ebanks-Blake

Sidste fem udekampe: U-T-U-T-V

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s