Fulham – Everton: 0-0

Skaderne regner ned over Fulham i øjeblikket!

Skadeshelvedet fortsætter for Mark Hughes og Fulham, der lørdag måtte se Zoltan Gera og Stephen Kelly udgå med skavanker i det målfattige opgør mod bundproppen Everton.

Uden angribere havde Fulham ikke den fornødne skarphed til at tage de tre point på Craven Cottage, og hjemmeholdet kunne i sidste ende være heldige med, at Evertons offensiv var lige så tam på dagen, mens Mark Schwarzer viste overraskende god form imellem stængerne.

Kampens start var præget af Everton-dominans, men det var hjemmeholdets Clint Dempsey, der var tættest på at få netmaskerne til at blafre, men en veltimet Phil Jagielka-tackling forhindrede amerikaneren i at kunne notere et skud på mål.

En livlig Steven Pienaar havde Evertons første chance efter et kvarters spil, men sydafrikanerens flade afslutning blev nemt reddet af Schwarzer i Fulham-målet.

Everton fortsatte stormløbet, og især den unge imponerende Seamus Coleman på højrekanten voldte Fulham problemer i det defensive.

I det 27. minut måtte Kelly lade sig udskifte og lade Chris Baird agere højreback. Ærgeligt for Kelly, der lige havde bidt sig fast på holdet, efter Johnny Pantsil er røget i unåde hos Mark Hughes.

Publikumsyndlingen Pantsil var slet ikke udtaget til truppen, efter han havde truet med at kvitte klubben, pga. Hughes havde bænket ghaneseren efter en svag sæsonstart.

Få sekunder efter Kellys udskiftning, var Fulham tæt på at chokere udeholdet, da Carlos Salcido sendte et signatur-præcist indlæg ind i hovedet på Dickson Etuhu, men nigerianerens hovedstød røg desværre lige på Tim Howard i Everton-målet.

Mikel Arteta var næste mand i skydeteltet, da han med et skud fra 25 meter testede Schwarzer, men den australske ankermand fik lige præcist fingerspidserne på spanierens yderlige forsøg.

Allerede efter ti minutter af anden halvleg måtte Zoltan Gera så lade sig udskifte med et mindre slag på knæet, og Hughes så sig nødsaget til at introducere den marginaliserede Eddie Johnson, hvilket ikke hjalp på Fulhams skarphed.

Clint Dempsey var dog tæt på at sende Fulham i front efter 60 minutter, da han blev spillet blank i Evertons venstre side, men amerikanerens tørre skud blev pareret af hans landsmand Howard, og det efterfølgende Damien Duff-indlæg fandt lige akkurat ikke Danny Murphys fod.

Coleman var arkitekten bag Evertons næste chance, da han smart driblede sig igennem i højre side og sendte bolden ind i feltet, men Yakubu formåede ikke at sætte den sidste fod på under pres fra Schwarzer.

Schwarzer agerede også redningsmand i det 81. minut, da Yakubu nemt satte Brede Hangeland og sendte en flad afslutning mod den fjerneste stolpe, men igen fik vores australske ankermand fingerspidserne på med en refleksredning.

I overtiden kunne samme Yakubu have givet Everton tre point, men nigerianerens bløde afslutning fra en fri position voldte ikke Schwarzer de helt store problemer.

Alt i alt en lidt skuffende kamp, som helst skulle have givet tre point, men i det mindste er vi stadig ubesejret som det eneste mandskab sammen med Manchester United.

Kamp Stats

Fulham Schwarzer, Kelly (Baird 28), Hangeland, Hughes, Salcido, Davies (Kamara 71), Etuhu, Murphy, Duff, Dempsey, Gera (Eddie Johnson 55).
Bænk: Etheridge, Riise, Greening, Halliche.

Kort: Salcido (80,f), Duff (86,f).

Everton Howard, Coleman (Bilyaletdinov 88), Jagielka, Distin, Baines, Neville, Fellaini, Arteta, Pienaar, Cahill (Osman 62), Yakubu.
Bænk: Mucha, Heitinga, Beckford, Gueye, Barkley.

Kort: Pienaar.

Tilskuertal: 25,598

Dommer: Howard Webb

Kamp Stats Fulham Everton
Mål 0 0
Boldbesiddelse 46% 54%
Forsøg på mål 11 16
Indenfor rammen 2 5
Aflevering Succes 75.0% 79.0%
Tacklinger 23 23
Tackling Succes 65.0% 83.0%
Hjørnespark 4 5
Off-sides 3 5
Redninger 5 2
Frispark 14 13
Gule kort 2 1
Røde kort 0 0
Kilde: Fulhamweb & Soccernet
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s