West Ham – Fulham: Optakt

Seks kampe inde i sæsonen ser Fulham komfortable ud under den relativt nye manager Mark Hughes, der indtil videre kan se sig selv ubesejret, hvilket er en præstation, som kun Manchester United også kan prale af.

Desværre er kun en af disse kampe endt med en Fulham-sejr, mens Mark Hughes efterhånden notorisk er blevet kendt for at spille sine kampe uafgjort, hvilket også var tilfældet i hans regeringsperiode i Manchester City.

På papiret ligner udebane-opgøret mod West Ham også en uafgjort, men med sidste weekends triumf mod Spurs, har hjemmeholdet fået et selvtillidsboost, mens Fulham efter cirka et år stadig leder efter en udebanesejr i Premier League(!)

Mark Hughes står desuden uden deciderede (kompetente) angribere til kampen, da Moussa Dembélé, Bobby Zamora og Andy Johnson ikke er tilgængelige, mens Diomansy Kamara formodentlig godt kan tænkes at starte på bænken efter en længerevarende skadespause.

Det betyder formodentlig, at Zoltan Gera og Clint Dempsey igen starter i front, på trods af det samarbejde ikke forløb specielt succesfuldt mod Everton; forhåbentlig har duoen mere skud i bøssen denne omgang.

Philippe Senderos og Fredrik Stoor må også stadig se på fra sidelinjen, mens David Stockdale vender tilbage efter en ærgerlig ankelskade, der satte en stopper for hans udtagelse til det engelske landshold tilbage i august.

Den unge keeper må dog formodentlig se sig tilfreds med en bænkevarmertjans, da Hughes anser rutinerede Mark Schwarzer som førstevalget.

Fulham

Schwarzer, Stockdale

Paintsil, Baird, Hangeland, Hughes, Briggs, Salcido, Kelly, Halliche,

Gera, Riise, Murphy, Dikgacoi, Etuhu, Davies, Greening, Duff, Dempsey

Elm, E Johnson

Formodet startopstilling: Schwarzer; Salcido, Hangeland, Hughes, Kelly; Davies, Murphy, Etuhu, Duff; Gera; Dempsey

Man to watch: Clint Dempsey (Den amerikanske skudtrussel har ikke haft en overvældende sæson indtil videre, men det laves der måske om på denne weekend)

Sidste fem udekampe: T-U-U-V-U

________________________________

Hos West Ham sidder Avram Grant lidt og ryster i bukserne efter en elendig sæsonstart, hvor det bare er blevet til fire point indtil videre, men sejren over Tottenham i sidste uge står dog stadig solidt i spillernes erindring.

Til lokalopgøret mod Fulham må de talentfulde Jack Collinson og Zavon Hines stå over med langtidsskader, mens også nyindkøbet Thomas Hitzlsperger ikke bliver klar til kamp.

West Ham har ikke fået meget ud af den tyske landsholdsspiller, som endnu ikke har været i kamp for The Hammers pga. en vedvarende lårskade.

Schweiziske Valon Behrami er desuden tvivlsom med en mindre knæskade, men det ventes dog, at kantspilleren bliver udtaget til truppen mod Fulham.

West Ham

Green, Stech

Jacobsen, Da Costa, Upson, Gabbidon, Ben Haim, Tomkins, Spector, Ilunga

Dyer, Noble, Parker, Boa Morte, Kovac, Barrera, Stanislas, Faubert, Behrami

Piquionne, Obinna, Cole

Formodet startopstilling: Green; Jacobsen, Da Costa, Upson, Gabbidon; Dyer, Parker, Noble, Boa Morte; Piquionne, Obinna

Man to watch: Frederic Piquionne (Den tidligere Portsmouth-angriber er begyndt at få skud i støvlerne og blev bl.a. matchvinder mod Spurs sidste weekend)

Sidste fem hjemmekampe: V-U-T-V-T

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s