Schwarzer Igen Igen…

Quiet you!

Så er vi på den igen…

Mark Schwarzer har, i et interview med en australsk avis, givet udtryk for, at han gerne tvinger et skifte igennem til januar, hvilket igen får mig til at sætte spørgsmål ved målmandens engagement i Fulhams ve og vel.

At vi ikke gav den rutinerede målmand lov til at skifte i sommers forekommer stadig undertegnede en smule besynderligt på trods af reservekeeper Stockdales skade.

Da australieren først gav udtryk for sin utilfredshed, burde Fulham have været hurtig på aftrækkeren og fundet en fuldgod erstatning, men når man venter til 11. time med at byde på potentielle afløsere, så kan man vel ikke forvente guld og grønne skove…

Til januar er vi nødt til at smide australieren på porten og give David Stockdale chancen, mens en kompetent afløser skal findes til en bænkevarmer-tjans.

Forhåbentlig får Stockdale chancen igen i løbet af efteråret efter sin fremragende start på sæsonen, men spørgsmålet er, om Mark Hughes tør sætte Schwarzer på bænken og gøre landsholdskeeperen mere utilfreds.

Jeg har forståelse for Schwarzers ønske om at skifte til en storklub, men behøver han tude medierne fulde med det, hver eneste gang han er med aussierne på tur!

In other news skulle Fulham i januar være ude efter Leverkusens Stefan Kiessling, som bl.a. var med Tyskland til VM efter en eminent Bundesliga-sæson med 21 kasser i 36 optrædener.

Hughes har i høj grad haft sine problemer med skader i denne sæson, hvor især offensiven har været ramt, så en eventuel Kiessling-tilgang vil være tiltrængt.

Jeg elsker ambitionerne, hvis historien er sandfærdig, men spørgsmålet er om den tyske landsholdsspiller er interesseret i at komme til Fulham og ikke mindst forlade Bundesligaen.

Lige tidligt nok at spekulere i måske…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s