The Swedish Duo

Det skorter på deciderede Fulham-nyheder i denne langtrukne landsholdspause, hvor bl.a. et amputeret dansk landshold uden nogen form for kreativitet (og kvalitet) nemt blev nedlagt af et middelmådigt portugisisk mandskab.

I et af de engelske tabloid-medier er der dog fremkommet en historie om, at Fulham eftersigende skulle være ude efter den svenske duo Behrang Safari og Viktor Noring.

Safari spiller i øjeblikket i FC Basel, og svensk-iranerens kontrakt udløber til næste sommer, hvilket har fået schweizerne til at ville afhænde forsvarsspilleren i januar.

Svenskerens foretrukne position er venstreback-pladsen, hvor Carlos Salcido enevældigt sidder på tronen i overbevisende stil hos The Cottagers.

Derfor ligner Safari en back-up, hvis Fulham vælger at skrive kontrakt med svenskeren, men har vi virkelig brug for endnu en “Fredrik Stoor”, der bare sidder og rådner på bænken?

Unge Viktor Noring ligner et mere hensigtsmæssigt køb, da den kun 19-årige målmand kan agere potentiel back-up til David Stockdale, hvis Mark Schwarzer vælger at forlade klubben.

Talentfulde Noring er allerede førstevalg i Trelleborg og udråbt til fremtidens mand på det svenske landshold.

En erhvervelse af Noring vil også pynte gevaldigt på gennemsnitsalderen i truppen, som pt. er alt for høj…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s