West Bromwich Albion – Fulham: Optakt

Sted: The Hawthorns Dato: Lørdag, 23. oktober Kick-off: 16.00

Mark Hughes har en større midtbane-skadeskrise på sin hånd, når Fulham denne weekend tager turen til The Hawthorns for at møde de lokale helte fra West Bromwich Albion.

Dickson Etuhu (ankel), Danny Murphy (fod), Damien Duff (læg) og Simon Davies (ankel) står ikke til rådighed for Hughes og co., mens langtidsskadede Philippe Senderos og Bobby Zamora først er klar på den anden side af nytår.

Med duoen Murphy og Etuhus fravær ligner den centrale midtbane en konstellation af alsidige Chris Baird og middelmådige Jonathan Greening, der til sit forsvar spillede en udmærket kamp imod Tottenham i den seneste weekend.

Årets Spiller i Fulham, Zoltan Gera, kan få en sjælden chance i startopstillingen, og forhåbentlig vil ungareren imponere i en sådan grad, at han igen ryger i kridthuset hos Mark Hughes, da jeg personligt ikke er helt tilfreds med en bænkeplads til en af mine absolutte favoritspillere.

Positivt for Fulham-lejren er det faktum, at Andy Johnson vender tilbage til truppen efter at have været ude i hele ni måneder, mens også Moussa Dembélé er blevet sine skavanker fra Spurs-kampen kvit.

Fulham

Schwarzer, Stockdale,

Paintsil, Baird, Hangeland, Hughes, Briggs, Salcido, Halliche, Stoor

Gera, Riise, Murphy, Dikgacoi, Etuhu, Davies, Greening, Dempsey

Elm, E Johnson, A Johnson, Dembélé

Formodet startopstilling: Schwarzer; Salcido, Hangeland, Hughes, Paintsil; Gera, Greening, Baird, Dempsey; Kamara (A Johnson) Dembélé

Man to watch: Andy Johnson (Den lille angriber er tilbage efter et månedslangt skadeshelvede, og forhåbentlig har han bevaret sit målinstinkt, hvilket kan blive vigtigt for Fulhams chancer i den svære udekamp)

Sidste fem udekampe: U-U-V-U-U

______________________________________

Efter imponerende resultater ude mod Arsenal og Manchester United er forventningerne til Roberto Di Matteos WBA blevet større i løbet af de første tre måneder blandt de bedste.

Desværre for Di Matteo (men heldigt for os) er lynfarlige Peter Odemwingie tvivlsom til kampen med en knæskade, og man kan kun krydse fingre for, at nigerianeren lige akkurat ikke bliver sin skade kvit til i morgen.

Derudover har italieneren en kampklar trup til rådighed, da Jerome Thomas vender tilbage, efter en mindre læg-skade har holdt kantspilleren ude i en uges tid.

Venter der endnu en uafgjort på udebane?

Only time will tell!

West Bromwich Albion

Carson

Jara, Tamas, Olsson, Shorey, Scharner, Myhill, Ibanez,

Mulumbu, Tchoyi, Morrison, Brunt,Dorrans, Reid,

Fortune, Thomas, Bednar, Cox, (Odemwingie)

Formodet startopstilling: Carson; Jara, Olsson, Tamas, Shorey; Morrison, Tchoyi, Mulumbu, Scharner, Brunt; Fortune (Odemwingie)

Man to watch: Chris Brunt (Målfarlig midtbanespiller i glimrende form i øjeblikket, og Fulhams Aaron Hughes skal holde et vågent øje med sin landsholdskammerat)

Sideste fem hjemmekampe: U-V-U-V-T

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s