It’s A Giveaway Hoolabalooza!

Mens billetpriserne til PL-kampe er skyhøje hos størstedelen af Premier League klubberne, går Wigan Athletic i den modsatte retning med discountpriser i en klasse for sig selv.

Get your tickets right here

Wigan har i en årrække haft stærke traditioner indenfor rugby, mens  fodbolden er blevet negligeret af byens indbyggere. Det har betydet, at den nedrykningstruede klub har haft svært ved at fylde deres stadion, DW Stadium, op på kampdage.

Før sæsonen kom det frem i medierne, at Wigan rent faktisk havde det sjette billigste sæsonkort (£295(!)) af alle 92 professionelle engelske klubber i det engelske ligasystem, hvilket inkluderer klubber helt nede i League 2.

Wigan er også indehaver af de klart billigste billetter, når det omhandler kampdage og kan tilbyde PL-fodbold til den nette pris af sølle 15 pund, hvilket er fem pund under de nærmeste rivaler…!

Og til kampen mod Fulham på lørdag, er de kære wiganere (wiganesere, wiganianere, wigagensere etc.) gået et skridt videre og tilbyder nu to PL-billetter til voksne for bare 20 pund(!)

Wigans netto-priser giver dog ikke en betydelig opbakning til klubben, som har det mindste gennemsnit i ligaen (bedømt i forhold til størrelsen på stadion) med kun 62,6 % af pladserne fyldt ud på kampdage.

Storhedsvanviddets højborg Blackburn har næstmindst med 76,1 %, hvilket sætter Wigans ganske ynkelige 62,6 % i perspektiv (Fulham er med respektable 93,9 % placeret på ottendepladsen)…

Så hvis du keder dig i weekenden, kan du jo altid tage turen til England og se topfodbold til indkøbspris på et gabende tomt stadion i en provinsby besat af rugby.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s