The Transfer Lies!

De “fantastiske” tabloid-aviser har i øjeblikket travlt med at finde transferrygter ud af den blå luft samt opstøve enkelte reelle klubskifter.

Fulham er i den seneste uge blevet sat i forbindelse med et ualmindeligt stort antal spillere, hvoraf nogle få kan vise sig at blive interessante.

Det kom bl.a. frem for et par dage siden, at Shaun Wright-Phillips er “tæt” på et skifte til Fulham. Klubben vil i første omgang leje den hurtige kantspiller med en klausul, der betyder, at Fulham kan købe Wright-Phillips til sommer for £4 millioner.

£4 millioner virker dog i overkanten for en 29-årig på trods af SWP’s kvaliteter, og samtidig kan kantspillerens fede løncheck (£90.000) blive en hindring for et fremtidigt samarbejde.

Et lejemål er dog værd at overveje, på trods af kanterne ikke er det primære punkt, hvor vi for alvor har problemer (jf. angriber!)… Jeg ser dog ikke en permanent handel som realistisk.

En fyr, vi blev sat i forbindelse med sidste sommer, er igen dukket frem i overskrifterne, da Fulham eftersigende stadig skulle være interesserede i Monaco’s angrebses Dieumerci Mbokani.

Den congolesiske frontmand har ikke været det store hit i det eventyrlige fyrstedømme siden sit sommerskifte fra belgiske Standard Liege, og Monaco er nu villige til at skille sig af med angriberen.

Ifølge et enkelt tabloid-medie er kontroversielle Ryan Babel også på Mark Hughes’ radar i denne uge.

Den hollandske offensivspiller har mest gjort sig bemærket for halv-retarderede stunts (rapkarriere og et par Twitter-fadæser)  under sit ophold i Liverpool, hvor han aldrig for alvor har slået til.

Undertegnede er dog ikke begejstret, hvis rygtet skulle vise sig at være sandt, da Babel slet ikke har formatet til at ændre Fulhams nuværende position.

En mand, der måske kan indtage den rolle, er dog Tottenhams Robbie Keane, som også er i udbud i denne januar måned.

The Tabloid-press does it again...

Igen er det dog lønnen, der er et vejbump i en eventuel handel plus det faktum, at Keane med sine tredive år ikke er nogen vårhare. Prisen for angriberen er lidt pebret, og på trods af irerens åbenlyse kvaliteter har vi spildt nok penge på spillere, der spiller bingo og ser TV2 Charlie i deres fritid…

Et sidste rygte, der roligt kan betegnes som tåbeligt, sneg sig også med i transfer-rygterne i sidste uge, da det fremkom, at Fulham var interesserede i Emmanuel Adebayor.

Løn og transfersum vil være urealistiske for Fulham at tilbyde til togoleseren, og derudover er han en kilde til uro i en ellers homogen trup, så takker pænt “nej tak”, hvilket Adebayor formodentlig også gør…

Udover rygterne har Robert Milsom forladt os til fordel for Aberdeen, hvilket ikke var det helt store tab.

Milsom var et af få produkter fra Fulhams akademi, der var rykket op i førsteholdstruppen, men midtbanespilleren var ikke registreret til EPL, og var ude på lidt af et sidespor hos The Cottagers. Held og lykke til Milsom i hans nye skotske eventyr.

Til sidst har Fulham valgt at udnytte en klausul og forlænge med sydafrikanske Kagisho Dikgacoi, der ellers ikke har fået meget spilletid under Mark Hughes.

KG’s agent har set sig sur på Fulham pga. dette uventede træk, da sydafrikaneren er utilfreds med tilværelsen i London-klubben og gerne havde set sig om efter bejlere til sommer, hvor kontrakten udløb.

Personligt synes jeg også, det var et besynderligt træk af Fulhams ledelse, og jeg afviser ikke, at KG alligevel forsvinder til sommer.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s