Aston Villa – Fulham: Optakt

Fulham skal på det nye års hidtil sværeste opgave, når de i dag tager turen til Villa Park for at møde de lokale helte fra Aston Villa.

Efter købene af Darren Bent og Jean Makoun har Villa fundet formen og rykker nu langsomt, men sikkert, væk fra bunden af tabellen.

Med en sejr i dag vil The Villans rykke forbi Fulham i ligaen, så meget står på spil, når holdene løber ind på græstørvet om et par timer.

Personligt tvivler jeg på en sejr i dag, da vores pauvre udebanestatistik taler imod en sejr, men forhåbentlig kan drengene hive et enkelt point med hjem.

Fulham

Hos Mark Hughes’ Fulham er Eidur Gudjohnsen linet op til debut efter sit skifte fra Stoke, men umiddelbart ligner det en bænkeplads fra start for islændingen.

På den centrale midtbane fortsætter Steve Sidwell som afløser for bomstærke Dickson Etuhu, der slås med en drilsk skade i baglåret, som han pådrog sig midt i januar.

Trods Bobby Zamora og Phillippe Senderos’ fremskridt den seneste måned, er de stadig langt fra kampform og må også se til fra sidelinjen, mens Matthew Briggs er kommet sig over en lægskade og kan sætte sig til rette på bænken.

Formodet startopstilling: Schwarzer; Baird, Hangeland, Hughes, Paintsil; Dempsey, Murphy, Etuhu, Duff; Dembélé, A Johnson

Aston Villa

Gerard Houllier råder denne eftermiddag over en praktisk taget skadesfri Villa-trup, hvor kun højreback Luke Young ikke er til rådighed.

Amerikanske Michael Bradley kan få sin debut efter at være rykket til Villa i slutfasen af transfervinduet fra Borussia Mönchengladbach på en lejeaftale.

Formodet startopstilling: Friedel; Walker, Dunne, Collins, Clark; Downing, Petrov, Makoun, Albrighton; Young; Bent

Kick-off: 16.00 på Villa Park

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s