Fulham – Chelsea: Optakt

Glem Manchester-derbyet lørdag eftermiddag!

Mandag aften løber SW6-derbyet af stablen på Craven Cottage, hvor ydmyge Fulham tager imod naboerne fra mægtige Chelsea.

På papiret er styrkeforskellen markant, men i realiteten har Fulham en reel chance for at tage alle tre point på hjemmebanen, hvor formen har været sublim den seneste måned.

Gæsterne har til gengæld været en smule svingende i denne sæson, og kommer ind til kampen med et 0-1 nederlag til Liverpool i bagagen.

Før dén kamp havde Chelsea dog overbevist ude mod Sunderland (2-4), ude mod Bolton (0-4) og hjemme mod Blackburn (2-0) samt hevet en enkelt uafgjort hjem ude mod Everton (1-1).

Så uanset hvad bliver det en umådeligt svær opgave for Sparkys tropper, men dog ikke en umulig en af slagsen!

Fulham

Fulhams moral er blevet boostet af Bobby Zamoras tilbagevenden til fodbold efter sit midtuge-comeback i en reserveholdskamp mod Brighton.

Angriberen er dog stadig ikke fit til Premier League, men der går ikke mange uger, før Bobby Twinkletoes er tilbage i truppen.

Udover Bobby må Mark Hughes stadig undvære Dickson Etuhu, hvilket dog ikke giver Sparky de store kvaler, da Steve Sidwell har præsteret formidabelt i Fulhams maskinrum under Etuhus fravær.

Schweiziske Philippe Senderos er også stadig at finde på sidelinjen, men rehabiliteringen går dog fremad, og den uheldige forsvarer nærmer sig for hver dag sin debut for The Cottagers.

Formodet startopstilling: Schwarzer; Baird, Hangeland, Hughes, Paintsil; Dempsey, Murphy, Etuhu, Duff; Dembélé, A Johnson

Chelsea

Hos Carlo Ancelottis Chelsea har den italienske træner bekræftet, at nyindkøbet David Luiz får sin første start for gæsterne. Forhåbentlig for Fulham kan dette give lidt samarbejdsvanskeligheder i Chelskis bagerste kæde.

Chelsea har ikke de store skadesbekymringer, og kan stille til start med en skræmmende frontakse bestående af Fernando Torres, Didier Drogba og Nicolas Anelka (*gulp*)…

Formodet startopstilling: Cech; Cole, Luiz, Terry, Ivanovic; Essien, Mikel, Lampard; Anelka, Drogba, Torres

Kick-off: 21.00 på Craven Cottage

[Vimeo http://vimeo.com/19920326%5D

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s