Fulham – Bolton: 0-1

Hvad der skulle have været en festaften, hvor Fulham avancerede i FA Cuppen, blev i stedet en decideret fiasko i en kamp, der vel ikke kan benævnes Premier League niveau.

Og det på en dag, hvor to Premier League hold var i aktion, men begge mandskaber spillede rædsomt ligesom manden i sort, Stuart Attwell, lignede en miniput-dommer.

Fulham var klart bedst gennem hele kampen (alt er dog relativt), men man skal lede længe efter større uskarphed end det, som værterne diskede op med denne eftermiddag.

Bolton var anderledes skarpe og havde kun tre forsøg indenfor rammen gennem hele kampen (mod Fulhams syv), hvoraf det ene i det 18. minut udmøntede i et mål.

En høj bold (en af mange i kampen) blev sendt ind i feltet, hvor Brede Hangeland headede bolden lige ud til Ivan Klasnic, som næsten ikke kunne undgå at score med sin hårde træffer.

I den anden ende sendte Zoltan Gera og Clint Dempsey bolde til højre og venstre for Boltons Adam Bogdan, uden at de dog var indenfor målmandens ramme.

Boltons hårde fysiske spil viste gæsterne i flere tilfælde, hvor især Gary Cahill og David Wheater udnyttede dommer Attwells inkompetence til ustraffet at hive i Fulham-spillernes trøjer, hver gang værterne var i offensiven.

Anden halvleg blev endnu en envejsforestilling, hvor Bolton fyldte deres banehalvdel op med 11 spillere, mens Fulham spolerede flere chancer med elendigt pasningsspil og uskarphed af en anden verden.

Fulhams spillere begyndte også at blive frustrerede over gæsternes bølle-taktik, og Chris Baird var heldig med ikke at modtage en udvisning, da han slog ud efter Boltons Martin Petrov, efter bulgareren havde smækket en albue i hovedet af nordireren.

Begge slap med et gult kort, hvor gæsternes Fabrice Muamba og Stuart Holden allerede stod noteret, eftersom Attwell var begyndt at passe sit job.

Efter en livlig Steve Sidwell havde testet Bogdan med et lavt forsøg, kom Mark Schwarzer i aktion for cirka første gang i kampen, da han hev en pragtredning ud af ærmet på Klasnics kompetente forsøg tæt på mål.

I det 67. minut blev det til et længe ventet gensyn med Bobby Zamora, der overraskende fik sit comeback efter at have været ude i fem måneder med et brækket ben.

Boltons Paul Robinson var næste mand i Attwells bog, da han klodset huggede Danny Murphy ned udenfor feltet i en favorabel position for hjemmeholdet.

Egentlig burde Robinson havde modtaget sit andet gule kort, da han kort forinden slap med en henstilling på en grim tackling mod Dempsey.

Det efterfølgende frispark sendte Murphy som sædvanligt over mål…

Fulhams powerplay mod Boltons mål var tæt på at blive straffet i slutfasen, da Petrov stod helt blank i Fulhams højre side, men igen agerede Schwarzer redningsmand med en glimrende blokering.

I overtiden var Dempsey tæt på at komme til afslutning i feltet, men gæsternes Cahill var vågen og fik afvist amerikanerens forsøg.

Et ærgerligt nederlag i en kamp, som Fulham dominerede fra start til slut, men hvor offensiven fuldstændigt havde glemt, hvordan man rammer målet!

Skudtræning venter på Motspur Parks træningsbaner i den kommende uge!

Men på den positive side, var det superb at se Zamora tilbage, selvom han virkede mere end rusten efter sin lange skadespause.

Kamp Stats (Karakterer efter 13-skalaen)

Fulham

Schwarzer 8 – Reddede os fra et større nederlag med to eminente redninger i anden halvleg, men måtte udover disse have kedet sig bravt.

Salcido 7 – Udmærket defensiv indsats, mens det for en gangs skyld haltede med det offensive(!)

Baird 8 – Havde nogenlunde styr på Petrov, og var meget aggressiv i sit forsvarsspil.

Hangeland 7 – Så klodset ud ved Klasnic’s mål, men blev udover det ikke sat på de store prøver.

Hughes 7 – En solid dag på kontoret for Hughes, der ikke gjorde sig meget bemærket.

Dempsey 6 – Virkede lidt ved siden af sig selv i en kamp, hvor han aldrig fik sat sit aftryk på.

Gera 7 – Udmærket indsats uden at være prangende fra sidste års “Årets Spiller”.

Murphy 5 – Efter en fin januar måned er Murphy tilbage på sit vante niveau…

Sidwell 9 – Fulhams klart bedste spiller; vores egen Ginger Warrior!

Johnson 5 – Frustrerende eftermiddag for AJ, der prøvede og prøvede, men hvor absolut intet lykkedes.

Dembélé 7 – Fulhams farligste mand på dagen, men det siger dog intet…

Zamora 5 – Skal have arbejdet rusten af sig, men det er vel forståeligt nok efter fem måneders pause!

Bænk: Stockdale, Kelly, Pantsil, Etuhu, Greening, Kamara

Gule kort: Baird

Bolton: Bogdan; Alonso, Cahill, Wheater, Robinson; Petrov, Muamba, Holden, Lee; Davies, Klasnic (Elmander 79)
Bænk: Jaaskelainen, Taylor, Cohen, Blake, Rodrigo

Gule kort: Holden, Muamba, Petrov, Robinson

Mål: Klasnic (18)

Dommer: Stuart Attwell

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s