Man City – Fulham: Optakt

Efter en skuffende cup-exit i sidste weekend, skal Fulham prøve at revanchere sig i et opgør, hvor de i den grad har ryggen mod muren.

The Cottagers tager turen til Manchester, hvor fodboldens Joakim von And venter i form af Roberto Mancinis Citizens.

Det bliver samtidig et gensyn med sin tidligere klub for Mark Hughes, der allerede én gang i sæsonen har krydset klinger med de lyseblå rigmænd.

Det opgør blev spillet tilbage i november på Craven Cottage, og Fulham fik en gedigen øretæve på hele 1-4; naturligvis blev kampen også sendt live i dansk tv ligesom søndagens opgør, så det var bare aces

Fulhams form er blevet væsentligt forbedret siden da, så forhåbentlig undgår vi en ydmygelse denne gang, men jeg har dog svært ved at se en udesejr som en realistisk mulighed (hint: uafgjort!).

Fulham

Fulhams chancer for en sejr er ikke blevet større med nyheden om, at Steve Sidwell har pådraget sig en knæskade og er ude i op til fire uger.

Sidwell var for alvor begyndt at imponere med sin hårdhed på midten af banen og virkede til permanent at have erobret pladsen fra Dickson Etuhu, som efter min personlige mening heller ikke er af samme kvalitet som Sidwell.

Nu får Etuhu chancen for at imponere igen, da han er blevet sin skade kvit og formodentlig indtager pladsen ved siden af Danny Murphy på søndag.

Et andet slag lige til mavesækken dukkede også frem i dag, da det blev afsløret, at netop tilbagevendte Bobby Zamora har fået en mindre ankelskade og er tvivlsom til kampen mod City.

Heldigvis har angriberen ikke forværret sin eksisterende skade, så Zamora skulle blive klar til næste weekends vigtige kamp mod Blackburn.

Udover disse må Mark Hughes også undvære Diomansy Kamara og Philippe Senderos, der begge døjer med rygskader.

Formodet startopstilling: Schwarzer; Salcido, Hangeland, Hughes, Baird; Dempsey, Murphy, Etuhu, Duff; Dembélé, A Johnson

Manchester City

Efter at have smækket Aris Salonika 3-0 i Europa League i midtugen, har City selvtilliden i orden til opgøret mod Fulham.

Suveræne Vincent Kompany pådrog sig dog en mindre hofteskade i kampen og vil blive testet op til kampen.

Hvis Kompany ikke bliver klar, vil Kolo Toure formodentlig gå ind i det centrale forsvar ved siden af Joleon Lescott, hvilket ikke just forringer City-defensiven synderligt…

Det forventes, at Nigel de Jong og Micah Richards heller ikke stiller til start, da de henholdsvis slås med en ankel- og lægskade.

Formodet startopstilling: Hart; Kolarov, Lescott, K.Toure (Kompany), Boateng; Milner, Y.Toure, Barry, Wright-Phillips; Silva; Tevez

Kick-off: 16.00 på City of Manchester Stadium

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s