Man City – Fulham: 1-1

I en kamp, hvor Fulham i den grad spillede lige op med City, endte begge hold med at tage et enkelt point, mens Mark Hughes og Roberto Mancini tog alle overskrifterne efter slutfløjtet.

Fulham havde kun tabt et af deres sidste syv opgør i Citys hule, og The Cottagers er efterhånden ved at udvikle sig til lidt af en pine for de lyseblå.

Begge hold havde dog sine problemer i starten af kampen, hvor et par forsøg af den mest utaknemmelige spiller i showbizz, Mario Balotelli, og et enkelt Danny Murphy hug var det eneste værd at skrive hjem om.

I det 26. minut var det hjemmeholdet og netop Balotelli, der bragte City i front efter tøvende forsvarsspil af Murphy i kanten af feltet.

Fulham virkede til at være rystet i et kort øjeblik, hvilket Aleksandar Kolarov var tæt på at udnytte få minutter senere, men serberens tordenskrald gik i sidenettet.

One Duff coming up!

Gæsterne lod sig dog ikke kyse og fortsatte deres imponerende fight på udebane, hvilket især kom til udtryk gennem Clint Dempsey, der ligefrem måtte tales til ro af kaptajn Murphy.

Kort inde i anden halvleg fik gæsterne fortjent udlignet, da Brede Hangeland sendte Andy Johnson afsted i højre side, og på den lille angribers sublime indlæg kunne Damien Duff nemt prikke bolden ind bag en chanceløs Joe Hart.

Mancinis tropper kunne slet ikke få det til at fungere, og Mancini droppede sit tremandsangreb med sin udskiftning af en miserabel Edin Dzeko (*cough*Waste of money*cough*) med rutinerede Patrick Vieira.

Vieiras introduktion virkede til at give City-spillerne fornyet ånd, og Fulham måtte kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for at holde hjemmeholdet fra scoring i en kort periode midt i halvlegen.

Fulham fik dog styr på spillet igen og kunne forholdsvis nemt køre et enkelt point hjem til SW6.

Hughes brokkede sig efter kampen over, at Mancini ikke havde haft øjenkontakt med waliseren under det obligatoriske “tak for kampen”-håndtryk, hvilket totalt overskyggede det flotte point i medierne.

Lidt ærgerligt, at en petitesse, som det, skal tage fokus fra en fremragende holdpræstation af gutterne (hint til Hughes: Nu må de her små kontroverser stoppe… Be the bigger man by Zeus beard!).

COYW!

Kamp Stats (karakterer efter 13-skalaen)

Fulham

Schwarzer 8.5 – Havde et par fremragende redninger og umuligt at sætte en finger på australierens præstation.

Baird 7.5 – Bairdinho er altid mand for en solid præstation, og på dagen fortsatte han den stime.

Hangeland 9 – The Rock!

Hughes 8 – Viste meget få svaghedstegn i en stærk optræden mod en (på papiret) skræmmende City-offensiv.

Salcido 7.5 – Efter sit comeback i startopstillingen er mexicaneren blevet mere koncentreret i sit defensive arbejde.

Duff 9 – Duffy har virkeligt fundet storformen i år 2011, og eventuelle tvivlere må nu overgive sig til matchvinderen.

Etuhu 8.5 – Styrede fuldstændigt midtbanekampen mod trekløveret Zabaleta, Toure og Barry, hvor nigerianeren gang på gang stoppede City-angrebene med sublime tacklinger.

Murphy 7.5 – Fortsætter med at sætte flere angreb i gang til modstanderen, men havde dog en udmærket kamp distributionsmæssigt.

Dempsey 7.5 – Anonym første halvleg blev fulgt op af en udmærket anden periode, hvor Dempsey viste sin klasse i glimt til stor irritation for City-spillerne.

Johnson 7.5 – Endnu engang ufarlig foran mål, men voldte dog en del problemer med sine dybdeløb, som bl.a. førte til en eminent assist.

Dembélé 8 – Belgieren fortsætter med at imponere, men kan dog godt forbedre sit slutprodukt.

Gudjohnsen UB – Fik de sidste 11 minutter på banen, uden at gøre det helt store væsen af sig.

Bænk: Stockdale, Kelly, Gera, Kakuta, Greening, Davies

Mål: Duff (48)

Kort: Johnson, Murphy

City: Hart, Boateng, K Toure, Lescott, Kolarov (Milner 77), Y Toure, Barry, Zabaleta, Tevez, Balotelli, Dzeko (Vieira 60).
Bænk: Taylor, Wright-Phillips, Jo, Wabara, Guidetti.

Mål: Balotelli (26)

Kort: Balotelli

Tilskuertal: 43,077

Dommer: Peter Walton

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s