Fulham – Blackburn: Optakt

Der er ingen undskyldning for ikke at tage en sejr i morgen, når Blackburn tager turen til London for at møde drengene på Craven Cottage.

Klubberne er placeret lige i hælene af hinanden i bunden af tabelllen, og der står derfor meget på spil for begge mandskaber.

Blackburn har ikke smagt sejrens sødme siden den 23. januar, og har i denne periode kun kunnet notere et enkelt point i en pauver 0-0’er mod Newcastle.

Fulham har til gengæld været i forrygende form og har kun tabt tre af de seneste tretten kampe inklusive både cup og liga, så på papiret ligner det en overkommelig opgave for hjemmebanefavoritterne.

Fulham

Hos Mark Hughes’ tropper kan Bobby Zamora igen være at finde i truppen efter en mindre ankelskade, som gjorde, at angriberen missede sidste weekends kamp mod City.

Hvis Zamora skulle blive klar, vil han dog sandsynligvis starte kampen på bænken og blive smidt ind som joker i slutfasen.

Philippe Senderos og Steve Sidwell misser opgøret med henholdsvis en rygskade og en knæskade, og sidstnævntes fravær betyder, at Dickson Etuhu fortsætter i startopstillingen.

Formodet startopstilling: Schwarzer; Salcido, Hangeland, Hughes, Baird; Dempsey, Murphy, Etuhu, Duff; Dembélé, A Johnson

Blackburn

Blackburn, med den tidligere Fulham-assistent Steve Kean ved roret, er blevet boostet op til kampen med nyheden om, at menneskebjerget Christopher Samba er fit for fight efter sygdom.

Hans makker i midterforsvaret, Ryan Nelsen, må dog sidde over med karantæne efter et dumt rødt kort i det forsmædelige 4-1 nederlag til Villa i sidste weekend.

Ligesom Samba vil lynhurtige Junior Hoilett dog formodentlig også returnere til startopstillingen efter en skadesperiode, hvilket er dårlig nyt for mexicanske Carlos Salcido, som bliver kantspillerens direkte modstander.

David Dunn er dog definitivt ude af stand til at spille, mens Roque Santa Cruz er tvivlsom med en rygskade.

Formodet startopstilling: Robinson; Givet, Samba, Hanley, Salgado; Grella, Jones, Emerton; Hoilett, Pedersen; Santa Cruz

Kick-off: 16.00 på Craven Cottage

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s