Everton – Fulham: 2-1

Et referat bliver det ikke til i denne omgang, da kampen mod Everton var en halv-sørgelig affære, som jeg ikke vil spilde yderligere minutter på.

Efter en frygtelig første halvleg spillede Fulham sig op i anden periode, men måtte i sidste ende tage til takke med et 1-2 nederlag på Goodison, hvilket jo er blevet lidt af en tradition á la Nytårsaften…

Jeg gik glip af det meste af kampen, da vi afholdte vores årlige julefrokost blandt gamle venner (og så i marts måned!!)… Men det var sandsynligvis også en hel del mere underholdende end kampen!

Ellers kan det kort tilføjes, at Clint Dempsey, som den første amerikaner nogensinde, nåede op på 10 mål i Premier League, så tillykke til vores hårdkæmpende midtbanefighter.

Kamp stats

Everton Howard, Hibbert, Jagielka, Distin, Baines, Coleman, Rodwell (Bilyaletdinov 77), Neville, Osman, Cahill (Heitinga 69), Saha (Beckford 87).
Bænk: Mucha, Gueye, Anichebe, Baxter.

Kort: Osman, Hibbert.

Mål: Coleman 36, Saha 49.

Fulham Schwarzer, Baird, Hughes, Hangeland, Salcido, Duff (Kakuta 75), Murphy, Etuhu (Zamora 60), Dempsey, Dembele, Johnson (Gudjohnsen 84).
Bænk: Stockdale, Kelly, Greening, Davies.

Mål: Dempsey 62.

Tilskuertal: 33,239

Dommer: Michael Oliver

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s