Wolves – Fulham: Optakt

Det kan lige blive til en lynhurtig Wolves versus Fulham optakt, inden jeg om cirka 30 minutter tager ud og golfer, hvilket højst sandsynligt betyder, jeg går glip af dagens vitale bundkamp.

Desværre for Fulham har de store problemer med at hive sejre hjem på udebane, og Wolves vil formodentlig kæmpe med næb og kløer for at slippe væk fra jumbo-pladsen.

Jeg vil dog ikke afvise, at Fulham kan notere sæsonens kun anden udebanesejr (mindst i Premier League), men umiddelbart vil jeg satse på et X på tipskuponen.

Fulham

Mark Hughes har næsten en hel trup til rådighed, dog med undtagelse af kronisk skadede Philippe Senderos, som stadig døjer med sin akillessene.

Op til kampen er der også tvivl om Damien Duff, som også har lidt problemer med sin akillessene, og hvis ireren ikke stiller til start, betyder det formodentlig, at Chelsea-lejesvend Gaël Kakuta tager en tørn mere i den knitrende hvide Fulham-trøje.

Ellers kan det noteres, at Bobby Zamora står over for sin onde ånd Karl Henry, som i starten af sæsonen uforsætligt brækkede benet på angriberen.

Danny Murphy gik ud efter kampen og kritiserede Wolves’ spillestil, hvilket sandsynligvis betyder, kaptajnen får en hård medfart af hjemmepublikum. Forhåbentlig kan det oppe hans spil lidt efter nogle særdeles pauvre præstationer på det seneste.

Formodet startopstilling: Schwarzer, Baird, Hangeland, Hughes, Salcido, Kakuta, Murphy, Etuhu, Dempsey, Dembélé, Zamora

Wolves

Mick McCarthys Wolverhampton har igen hurtige Stephen Hunt til rådighed, efter ireren har været opereret for brok. Kantspilleren vil formodentlig gå ind på venstre back-pladsen, da George Elokobi ikke stiller til start pga. en lårskade.

David Edwards, Kevin Doyle og Ronald Zubar er også alle på skadeslisten, mens den store targetman Sam Vokes er vendt tilbage til truppen efter et lejemål hos Norwich.

Formodet startopstilling: Hennessey; Foley, Stearman, Berra, Hunt, Guedioura, Henry, O’Hara, Jarvis, Kightly, Fletcher

Kick-off 16.00 på Molineux

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s