Fulham – Bolton: Optakt

De resterende tre hjemmebanekampe i sæsonen er Bolton, Liverpool og Arsenal!

Derfor skal man ikke være Aristoteles for at regne ud, at kampen i morgen må og skal vindes for at holde os nogenlunde ude af det brede nedrykningsræs.

Ikke at jeg fastslår, vi er chanceløse mod Liverpool og Arsenal, men Bolton er trods alt den mest overkommelige modstander af trekløveret.

Fulham har desuden revanche til gode fra det jammerlige FA Cup-nederlag tilbage i februar, hvor The Cottagers blev slået 1-0 på Craven Cottage, så lad os da for pokker give Bolton en lektion i fodboldens noble dyder!

Uskarpheden fra weekendens kamp samt FA Cup-nederlaget skal dog ændres, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at tage alle tre point.

Kampen bliver, modsat mine forventninger, ikke sendt på Kanal 6, på trods af de har rettighederne til Premier League, hvilket jeg er ret så irriteret over…

Jeg skal dog ikke gøre mig klog på, om kampen overhovedet er inde i billedet til tv-dækning…

Fulham

Hos Mark Hughes’ tropper døjer Damien Duff stadig med den akillessene-skade, som holdte ireren ude af weekendens opgør mod Wolverhampton.

Her vikarierede Simon Davies for Duff, men om waliseren gjorde nok for at beholde sin plads, kan jeg kun gisne om – hvis Hughes går andre veje, vil Gaël Kakuta højst sandsynligt overtage pladsen.

Philippe Senderos skulle eftersigende nærme sig kampform og en eventuel debut(!), men den har vi hørt flere gange før, hvorefter schweizeren igen er blevet skadet.

Bobby Zamora og Danny Murphy havde begge småskavanker mod Wolves, men begge skulle dog være fit for fight til i morgen aften.

Onsdagens modstander

Jeg vil ellers have ønsket, at Murphy forblev på sidelinjen, så vi kan stille til start med en midtbanekonstellation bestående af enten Etuhu/Sidwell eller Gudjohnsen/Sidwell.

Formodet startopstilling: Schwarzer, Baird, Hangeland, Hughes, Salcido, Kakuta/Davies, Murphy, Etuhu, Dempsey, Dembélé, Zamora

Bolton

Gæsterne fra Bolton møder op på Craven Cottage uden de langtidsskadede Stuart Holden, Sam Ricketts og Sean Davis, mens den forrygende Daniel Sturridge er tvivlsom med en ankelskade.

Hvis Bolton skal undvære Sturridge, vil det være et massivt tab for Owen Coyle, som i den grad har sat sin lid til englænderen i denne sæson.

Chelsea-lejesvenden står noteret for hele syv mål i Premier League-kampe, og han er pt. Boltons skarpeste angriber, efter Johan Elmander igen er røget ind i en mindre formkrise.

Bolton tog lidt af en skalp i weekenden, da de slog et disillusioneret Arsenal-mandskab på Reebok Stadium, men ugen før bragede de ud af FA Cuppen med et rædselsfuldt 5-0 nederlag til Stoke.

Derfor ved jeg ikke helt, hvor Bolton står før kampen på The Cottage, men jeg forventer dog, at gæsterne tager turen hjem uden point i bagagen.

Formodet startopstilling: Jaaskelainen, Steinsson, Cahill, Knight, Robinson, Lee, Elmander, Muamba, Taylor, Sturridge, K. Davies

Kick-off 21.00 på Craven Cottage

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s