Fulham – Manchester City: 2-2

Weekendens brag mod City blev en potpourri af op- og nedture, hvor de gæstende millionærer til sidst måtte nøjedes med et remis på trods af en 2-0 føring i første halvleg.

Det betød samtidig, at Fulham var det første hold i denne sæson, som har været i stand til at tage point fra Roberto Mancinis mandskab, hvilket giver grobund for en behersket optimisme hos undertegnede.

I forhold til seneste sæson, hvor City løb med en 4-1 sejr på Craven Cottage, var det også i den grad en forbedret indsats fra hjemmeholdet, som i anden halvleg dominerede kampen i store perioder.

Kampens første 46 minutter var dog ikke mindeværdige for Martin Jol og hans tropper, da City først kom foran allerede i det 18. minut og derefter udbyggede føringen et minut efter pausen.

Her gik mit signal ud til kampen, men mit håb var samtidig også blevet slukket brutalt af den imponerende Sergio Agüeros anden scoring.

Jeg må indrømme, at jeg ikke var Agüeros største fan i Atletico Madrid, men det er svært at sætte en finger på argentinerens debutsæson indtil videre.

Bare tre minutter efter Citys andet mål troede Agüero, han havde fuldbyrdet endnu et hattrick i ligaen, men heldigvis for Fulham blev der dømt korrekt offside.

Fulham havde bortset fra de første tyve minutter ageret statister på en friluftsscene, da de i det 55. minut dog udnyttede deres første chance i anden halvleg til perfection.

Efter eminent opspil i Fulhams højre side endte bolden hos Clint Dempsey, som med en kattepote sendte den videre til Bobby Zamora, der hamrede læderet ind bag en chanceløs Joe Hart med en superb afslutning.

Få momenter senere var Dempsey selv tæt på at komme på tavlen, men en sidstesekunds tackling af Micah Richards forhindrede amerikaneren i at udligne.

Hjemmeholdet lignede nu et totalt forvandlet mandskab fra de disillusionerede spillere i første halvleg, og fansene øjnede for alvor et overraskende comeback.

Hart i City-målet havde dog også spillet sig varm og med to klasseredninger på forsøg fra Dembele og Dempsey, var han essentiel i at holde Fulham fra scoring.

Det lykkedes dog kun til det 75. minut, da kaptajn Danny Murphy via en heldig reflektion snød Hart og sendte Craven Cottage ud i vanvittige jubelscener, hvor fansene gjorde tykt grin med City’s Poznan-fejring (se nedenstående indlæg).

Resten af kampen bølgede frem og tilbage i et adstadigt tempo, og Mancini måtte se i øjnene, at Citys første pointtab var en realitet.

Efter kampen fandt Mancini silke-lommetørklædet frem fra sin Armani-jakke og med tårer i øjnene proklamerede, at City var åhhhh så trætte efter CL-kampen onsdagen forinden.

Hvad italieneren let og elegant negligerede var, at Fulham havde fået en dags mindre hvile med en EL-kamp om torsdagen!

Men selvfølgelig havde stakkels miserable City det hårdere end lille ufashionable Fulham…

Kamp Stats

Fulham Schwarzer, Kelly, Baird, Hangeland, John Arne Riise, Duff (Kasami 61), Murphy, Sidwell, Dempsey, Zamora, Dembele (Ruiz 88).
Bænk: Etheridge, Orlando Sa, Senderos, Gecov, Grygera.

Kort: Sidwell.

Mål: Zamora 55, Murphy 75.

Man City Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Barry, Toure Yaya, Nasri (Johnson 81), Aguero (Tevez 82), Silva (Zabaleta 69), Dzeko.
Bænk: Pantilimon, Kolarov, Toure, Balotelli.

Kort: Barry.

Mål: Aguero 18, 46.

Tilskuertal: 24, 750

Dommer: Mark Clattenburg

Højdepunkter kan ses her!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s