Wisla Krakow – Fulham: 1-0 & Fulham – Everton: 1-3

Det har været småt med gode nyheder på det seneste, hvor Fulham hverken fik fuld gevinst mod Wisla Krakow eller Everton – begge kampe, hvor The Cottagers kunne føle sig en smule uheldige.

Mod Wisla sad Fulham solidt på begivenhederne, indtil den svenske dommer Martin Hansson uforståeligt valgte at udvise Moussa Dembele for et minimalt skub på Gervasio Nunez.

Nunez røg i græsset, som var han blevet hugget ned med en manchete, mens han holdt sig til ansigtet (skubbet var på skulderen…), og det tangerede Hansson til rødt, på trods af han ikke så forseelsen…

Tidligere i kampen var den overgearede Ivica Iviliev sluppet med et gult kort for en hovedløs tackling i brystet(!) på Brede Hangeland, så Fulham var forståeligt nok vrede over Hanssons besynderlige afgørelse.

Wisla sad derefter på resten af kampen, mens Fulham virkede rastløse og frustrerede med en mand undertal.

Kampen blev afgjort i det 60. minut, da Dudu Biton sendte en hammer afsted fra tyve meter, som Mark Schwarzer i Fulham-målet ikke havde en chance for at redde.

Med tre minutter igen af kampen blev Wisla også reduceret til ti spillere, da Osman Chavez modtog sit andet gule kort, men trods Fulham-pres forblev det 1-0 til værterne.

Fulham kunne i høj grad takke kampens dommer for et nederlag til et markant dårligere hold, men The Cottagers står dog stadig med ganske favorable odds til at gå videre med hjemmekampe mod Wisla og danske OB.

Kamp Stats

Wisla Krakow Pareiko, Jaliens, Chavez, Lamey, Diaz, Gargula (Brud 79), Nunez, Kirm (Czekaj 90), Wilk, Biton, Illiev (Boguski 86).
Bænk: Jovanic, Paljic, Jirsak, Genkov.

Rødt: Chavez (87).

Kort: Illiev, Chavez.

Mål: Biton 60.

Fulham Schwarzer, Kelly, Hangeland, Hughes, Briggs (Frei 87), Duff, Gecov (Sidwell 75), Etuhu, Orlando Sa (Kasami 58), Dembele, Johnson.
Bænk: Etheridge, Riise, Baird, Trotta.

Rødt: Dembele (29).

Tilskuertal: 28, 000

Dommer: Martin Hansson

_____________________________

Kampen mod Everton blev en endnu større nedtur weekenden efter, da Fulham dominerede, men endte med at tabe 1-3 på to mål i overtiden af Louis Saha og Jack Rodwell.

Inden da havde Royston Drenthe bragt gæsterne foran med et brag af et skud allerede i kampens 2. minut, efter et dumt boldtab af aldrende Danny Murphy på midten af banen.

Fulham begyndte så småt at få overtaget derefter, men Tim Howard havde en fremragende dag i Everton-målet, mens Fulhams angribere endnu engang svigtede.

Med introduktionen af Bryan Ruiz i anden halvleg, begyndte hjemmeholdet dog at se farligere ud, og det var da også costa ricaneren, som udlignede med en sand perle, da han fra venstre side smukt lobbede bolden ind over en målløs Howard.

Det lignede en uafgjort med få minutter igen, men Fulham-fansene anede tre point, da Bobby Zamora tog et træk forbi Howard og stod blank foran mål. I stedet for at placere den midt i målet, valgte Zamora dog at hamre til bolden, og hele stadion tog sig til hovedet, da afslutningen røg over målrammen…

Zamoras form er ikke god nok til League Two i øjeblikket, og den store angriber burde måske sættes af til fordel for den elegante Ruiz – der er trods alt en grund til, vi har betalt £10 mio. for den costa ricanske tekniker.

I overtiden scorede Everton to gange ved Saha og Rodwell, mens Fulham-fansene igen måtte gå frustrerede hjem uden point.

Kamp Stats

Fulham Schwarzer, Grygera (Hughes 90), Hangeland, Baird, Riise, Dempsey, Sidwell, Murphy (Ruiz 64), Dempsey, Zamora, Johnson.
Bænk: Etheridge, Duff, Etuhu, Frei

Kort: Sidwell, Baird, Johnson

Mål: Ruiz 67

Everton Howard, Hibbert, Jagielka, Distin, Baines, Neville (Coleman 74), Drenthe, Osman (Cahill 74), Fellaini, Rodwell, Vellios (Saha 50)
Bænk: Mucha, Heitinga, Biyaletdinov, Stracqualursi

Kort: Distin.

Mål: Drenthe 2, Saha 90, Rodwell 90

Tilskuertal: 25,646

Dommer: Lee Probert

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s