Fulham – Brad Friedel: 1-3

Den enorme blodåre på min pandebrask sprang efter historiens mest ufortjente resultat på Craven Cottage søndag eftermiddag.

Det var spil til Tottenhams mål gennem hele kampen, men ineffektiviteten er ikke set større siden efteråret 2010 i et pauvert Fulham-angreb, hvor især Bobby Zamora og Clint Dempsey ikke ligner spillere, som kæmper for holdet.

Til offensivens forsvar var Brad Friedel i superb form mellem stængerne hos gæsterne, og amerikaneren lignede i den grad ikke ligaens ældste spiller.

Foreslår det nye kælenavn: 'The Lucky Cocks'

Allerede efter fem minutter hev han en suveræn blokade ud af ærmet, da han fik reddet Steve Sidwells hovedstød på stregen til stor irritation for hjemmeholdets fans og undertegnede.

Jeg “nød” kampen i selskab med bl.a. en Tottenham-fan, og det blev mildest talt frustrerende 90 minutter, jeg blev vidne til.

Efter indledende Fulham-pres kom Tottenham på 1-0, da den ene af Fulhams sædvanlige onde ånder, Gareth Bale, sendte bolden i kassen efter at have overløbet Zdenek Grygera og fået Chris Baird til at ligne en pensionist med gangstativ.

Fulham lod sig dog ikke kue af den tidlige føring, og hvis Dempsey havde været lidt skarpere på Sidwells eminente aflevering få minutter senere, kunne hjemmeholdet hurtigt være kommet ind i kampen igen (men ak nej!).

Hjemmeholdet havde fortsat kontrol over kampen, uden at de dog for alvor kunne bryde igennem Tottenhams defensiv og i overtiden fik Martin Jols tropper en massiv knytnæve til nyren, da Aaron Lennon udbyggede gæsternes føring.

Jeg var for alvor begyndt at surmule ondt mod både tv, kommentatorer og min Spurs-støttende kammerat, mens jeg sad og var helt paf over Fulhams manglende held.

Og for at forværre hele fadæsen, var Grygera gået ned med en alvorlig skade og måtte lade sig udskifte med solide Stephen Kelly.

Anden halvleg startede som første var sluttet, og Brede Hangeland testede Friedel på et hjørnespark, men som sagt havde amerikaneren en fejlfri dag i målet.

Få sekunder senere kunne han dog ikke gøre noget, da Younes Kaboul scorede selvmål i den efterfølgende hjørnesparkssituation efter klumpspil i feltet.

Både Baird, Dempsey og Zamora fortsatte med at udfordre Friedel, men den gamle kæmpe var uovervindelig på sin streg.

I overtiden blev Fulham snydt for et kataklysmisk straffespark, da Kyle Walker omfavnede bolden i sine arme, som var den forsvarsspillerens nyfødte spædbarn(!)

Dommer Peter Walton viste dog igen sit manglende format, som han gjorde sidste år mod United, hvor Nemanja Vidic brutalt hev Moussa Dembele til jorden i feltet, uden at den tyndhårede dommer brød ind.

I de sidste sekunder tog Fulhams anden onde ånd, Jermain Defoe, så det sidste ord ved at passere Schwarzer til en surrealistisk 3-1 føring…

Som Esben fra FFC Denmark noterede sig på Facebook: “Jamen… Lad os da lige vade i chancer!! De Tottenham spillere er jo født med en hestesko i røven…”

Lad os aldrig tale om denne kæmpe blamage igen!

Kamp Stats

Fulham: Schwarzer, Grygera (Kelly 45), Hangeland, Baird, Riise, Dempsey, Sidwell, Murphy (Etuhu 75), Duff (Ruiz 70), Zamora, Johnson
Bænk: Etheridge, Duff, Etuhu, Frei

Mål: Kaboul 57 (Selvmål)

Tottenham: Friedel, Walker, King, Kaboul, Assou-Ekotto, Lennon (Sandro 77), Parker, Modric, Bale, van der Vaart (Defoe 65), Adebayor
Bænk: Cudicini, Bassong, Corluka, Livermore, Pienaar

Kort: Kaboul

Mål: Bale (10), Lennon (45+1), Defoe (90+5)

Tilskuertal: 25,698

Dommer: Peter “Blind as a Bat” Walton

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s