Martin Jol vs. Bobby Zamora

Det har aldrig virket til, at Martin Jol og Bobby Zamora har haft det bedste forhold i det halve år, hollænderen har siddet på trænerposten.

Synger Zamoras Fulham-karriere på sidste vers?

Tilbage i deres fælles Tottenham-tid var det Jol, som solgte Zamora til West Ham i januar 2004, og medierne spekulerede straks i et skænderi mellem de to parter.

I de sidste par måneder har der også været en del presse-skriverier vedrørende de to kamphaner, og det siges, at de har været uenige op til flere gange.

Det kulminerede, da Zamora blev sat af i nederlaget til Swansea, mens han eftersigende blev “hvilet” mod Bolton i weekenden efter en pauver indsats mod OB i Europa League.

I dag kom det frem i The Daily Mail, at Zamora er blevet tvunget til at træne med reserverne som det seneste fra sæbeoperaen.

Fulham har annonceret, at træningssessionen, som Zamora deltog i, var restitutionstræning efter angriberens skade fra sidste uge.

Det er meget muligt, at Daily Mail gør et glas vand til en tsunami, hvilket jeg begrunder med, at også Steve Sidwell deltog i restitutionstræningen.

Sidwell har været ude i længere tid med en skade, og ham har Jol ingen problemer med efter mine oplysninger.

Derfor lyder Fulhams forklaring sandsynlig – men det er dog tydeligt, at Jol og Zamora har deres uenigheder, så jeg vil stadig ikke afvise angriberens exit i januar.

På baggrund af Zamoras nuværende form vil det dog ikke være det store tab, så længe vi får en kompetent afløser ind hurtigst muligt.

Dette har været det seneste afsnit af Jol-Zamora føljetonen!

Stay tuned…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s