Kaptajnen takker af

Hvad der lignede en sikker kontraktforlængelse, viste sig at være utopi, da Danny Murphy i mandags afviste Fulham og tog imod en to-årig kontrakt hos Premier League nedrykkerne fra Blackburn.

I forhold til Fulhams tilbud på en et-årig kontrakt, var Blackburns mere lukrativt, og det binder nu Murphy til 2014, hvor han bliver 37 år.

Dermed slutter en mindre æra i Fulhams historie, da Murphy har betrådt Craven Cottages græsplæne siden 2007 og været en vital del af de seneste års succes i klubben.

Bl.a. var det ham, som med et hovedstødsmål reddede Fulham fra nedrykning på sidste spilledag i 2007/08 sæsonen, hvilket også er undertegnedes bedste minde fra min tid som Fulham-fan.

De senere år har jeg sendt en del kritik Murphys vej, men spørgsmålet er, om Fulhams opspil ramler sammen med kaptajnens farvel. For trods til tider sløset opspil, har kaptajnen været bindeleddet på midtbanen, hvor han ofte statistisk har ligget i toppen af Premier League-spillere med flest chanceskabende afleveringer.

På den anden side ser jeg dog frem til, at Jol henter en betydeligt yngre spiller ind; men om han formår at have samme positive effekt på sine medspillere, skal forblive usagt for nu.

Tak for alt Captain Murphy.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s