FFC Denmark fylder 1 år

Timingen kunne bestemt have været bedre, da Fulham FC den 22. juli, 2011, gav FFC Denmark officiel fanklubstatus, men ikke desto mindre var det svært at forudse de tragiske begivenheder i Norge senere samme dag.

Her et år efter skal vi ikke glemme skyderierne på Utøya og Oslo-bomben, som markerede et kulsort kapitel i Norges fremgangsrige historie.

Men jeg vil personligt også fejre, at vi fortsat er en aktiv del af Fulhams internationale fanklubber.

Især med ildsjæl og formand Jesper Schwartz i ryggen lykkedes det FFC Denmark at skaffe det nødvendige antal medlemmer for at blive anset som officiel fanklub.

Jeg giver hermed ordet til Jesper:

Verdens øjne var rettet mod Norge for præcis et år siden. Men her i Danmark var der glæde hos mig. Danmark havde endelig fået en Officiel dansk SW6 fanklub. Vores projekt var en realitet.

Det er nu et år siden, at vi fik vores officielle status som fanklub, stille og roligt vokser vi os større og større… I skrivende stund er gentegningen af medlemsskaberne stadigvæk i fuld gang, og jeg håber på at vi når over de 25 så vi kan stige i “fanklub rating” hos fulham.

Der er vel kun at sige tak for et super spændende år i ffcdenmark! Det har været en utrolig rejse både i opstarten og udviklingen af ffcdenmark sammen med jer. Nye bånd og venskaber er knyttet på tværs af landet og i udlandet for os danske “Cottagers”. Det er bare fedt.

God sommer til alle

Tillykke til FFC Denmark og vores medlemmer!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s