Hugo Rodallega

Det har været en sommer på det jævne for Fulham-fans, hvor klubben kun har hilst Mladen Petric og Sascha Riether velkommen på henholdsvis en et-årig kontrakt og en lejeaftale.

Samtidig har det været frustrerende, at vores eneste deciderede angribere er skiftet til ligarivaler med Pogrebnyak til Reading og AJ til QPR.

Da jeg har været på ferie i København den seneste uge, hvor jeg har nydt det sensuelle danske sommervejr med tilhørende humørsvingninger, er jeg gået glip af flere nyheder relaterende til Fulham.

En af de mere “prominente” nyheder er kontrakten med Wigan-angriberen Hugo Rodallega, som skiftede DW Stadium ud med Craven Cottage sidste fredag.

Skiftet har været på trapperne siden sidste sommer, men først nu er det blevet en realitet, da Rodallegas kontrakt med Wigan er udløbet.

Men “indkøbet” af Rodallega minder i høj grad om de andre forstærkninger, bortset fra han er yngre, og vi har skrevet en længere kontrakt med den colombianske angriber. En undervældende kop kaffe.

Dog er det positivt, at han ikke er over 30, og han bidrager til den manglende tyngde i front, hvor kun Petric og Marcello Trotta er deciderede angribere. Førstnævnte er endda omskolet midtbanespiller, så spørgsmålet er, om Trotta ikke er vores eneste reelle frontløber?

Rodallegas sidste sæson for Wigan var en stor nedtur, men angriberen startede stærkt ud i klubben, hvor især 2009/10 sæsonen blev en personlig succes med 10 sæsonscoringer. Siden da gik det ned ad bakke, men forhåbentlig lykkes det den colombianske angriber at kickstarte karrieren i Fulham som så mange andre før ham.

Velkommen Hugo Rodallega.

Hugo Rodallega Profil

Navn
Hugo Rodallega Martínez

Nationalitet
Colombiansk

Født
23. juli 1985 i El Carmelo

Position
Angriber, wing

Tidligere klubber
Quindio, Deportivo Cali, Monterrey, Atlas, Necaxa, Wigan

Landshold
43 kampe, 8 mål for Colombia

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s