Referat: Nottingham Forest 1 Fulham 3

Fulham var heldige på City Ground. Det var der ingen tvivl om.

I en kamp, som hjemmeholdet lige så godt kunne have vundet 4-1, var det dog gæsterne, der noterede sig en forholdsvis komfortabel udesejr.

Forest gav den gas fra starten, og tidligt i kampen var det store Daryl Murphy, som testede gæsternes keeper David Button, men Fulhams ankermand reddede sikkert.

Hjemmeholdets Jason Cummings fulgte op kort efter, men det skotske nyindkøb havde en horribel dag på kontoret, og dette var kun første afbrænder af mange.

I den anden ende brød Fulhams Denis Odoi igennem, men den lille belgiers forsøg fra kanten af feltet røg snert over mål.

Det var gæsterne, som kom først på tavlen, da Aboubakar Kamara snød Forests offsidefælde og sendte bolden sikkert ind bag målmand Jordan Smith. Den langsomme gengivelse viste, at Kamara lige nøjagtigt holdte sig onside, da centerforsvareren Matt Mills hang i bagkæden.

Forest lod sig dog ikke kue af Fulhams føringsmål og pressede på for en udligning – den kom tyve minutter senere, da Murphy umarkeret kunne heade den ind bag en chanceløs Button efter et fremragende indlæg fra Armand Traore.

2. halvleg

Forest fortsatte deres presspil, og Cummings brændte tre på stribe, hvor to af chancerne burde være sendt i netmaskerne.

Også unge Kieran Dowell, som Forest har hentet på lån i Everton, havde chancer til at score, men Button og Tomas Kalas stod i vejen for den unge midtbanespiller.

Fulham begyndte at æde sig ind i kampen igen, og den ustyrlige Kamara ramte ydersiden af stolpen, mens Smith så målløs til.

I det 72. minut havde Fulham for alvor lanceret deres comeback, og det var højreback Ryan Fredericks hjernen bag, da han snød flere spillere og til sidst blev fældet af Mills på kanten af feltet.

På det efterfølgende frispark sendte den ellers formsvage Stefan Johansen bolden i kassen uden chance for Smith, og man øjnede nu en hektisk afslutning på kampen.

Kort efter var det endnu engang Murphy, der var tæt på en udligning, men hans lave skud røg lige forbi Buttons ene opstander.

Og som det så ofte går, når et hold presser på for en udligning, måtte Forest igen hive bolden ud af nettet kort før overtiden.

Her brød franske Yohan Mollo igennem i venstre side, hvorefter kantspilleren serverede den på et sølvfad for Neeskens Kebano, der nemt kunne sende bolden i mål.

3-1 til udeholdet i en kamp, der bølgede frem og tilbage – det betyder, at Fulham fortsat holder fast i den øverste halvdel, og forhåbentlig rammer vi nu en bedre periode med større pointhøst end på det seneste.

Karakterer (fra 1 til 10) og kampfakta

Fulham
Button 7 – Fortsat blandt de bedst præsterende i denne sæson, hvor kun keeperens distribution svigter ham.
Fredericks 6 – Svær første halvleg over for en livlig Traore, men fik efterhånden styr på senegaleseren i anden halvleg.
Kalas 7 – Stabiliteten selv.
Ream 7 – Stabiliteten selv – fortsættelsen.
Odoi 2 – Forstod slet ikke at markere sin mand og blev udskiftet i pausen.
McDonald 6 – Stabil kamp af skotten, der dog havde lidt tekniske problemer med bolden.
Johansen 4,5 – Fortsat langt fra sidste sæsons form og løber lidt for meget rundt uden formål. Den flotte frisparkskasse sender nordmanden over dumpekarakter.
Ojo 2 – Endnu kan jeg ikke se noget lys i Liverpool-spilleren, som burde afløses af den imponerende Mollo i startopstillingen.
Fonte 2 – Heller ikke det dyre portugisiske indkøb har imponeret efter sit sommerskifte fra Braga. Mistede bolden gang på gang og virkede underligt rastløs gennem hele kampen.
Sessegnon 4 – Hypen omkring Sessegnon har ikke gavnet hans kampform, og den unge kantspiller har endnu ikke har overbevist i denne sæson.
Kamara 8,5 – Efter en kasse i weekenden virker den franske frontløber til for alvor at have fået selvtillid. Flittig og farlig. Man of Match.
Norwood 7 (indskiftet for Odoi – 45. minut) – Spillede for det meste sikkert rundt og stabiliserede midtbanen gennem 2. halvleg.
Kebano 7 (indskiftet for Ojo – 59. minut) – Virker farligere som indskifter fremfor starter. Krydrede det med et mål.
Mollo 8 (indskiftet for Fonte – 68. minut) – Vanvittigt at franske Mollo ikke starter inde. Sikke en speed og gennembrudskraft. Begik ikke en eneste fejl og var selvisk i de rette situationer. Assisterede flot Kebano til 3-1.

Bænk: Bettinelli, Djalo, Graham, Cissé

Mål: Kamara 13, Johansen 72, Kebano 89

Nottingham Forest : J Smith, Worrall, Mills, Mancienne (Carayol 84), Darikwa, Bridcutt, Osborn, Traore, Dowell (Clough 70), Cummings (Brereton 70), Murphy

Bænk: Henderson, Lichaj, McKay, Bouchalakis

Mål: Murphy 33

Kort: Worrall (55,d), Mills (71,f)

Dommer: Scott Duncan (karakter: 10)

Tilskuertal: 21,208

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s